close
5 συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα

5 συμπτώματα που δείχνουν ότι έχετε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα

26 October 2022featured

Πώς θα καταλάβω ότι έχω εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα;

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα είναι ο μηχανισμός που χρησιμοποιεί το σώμα σας για να αμυνθεί απέναντι σε ιούς, βακτήρια και πολλά είδη ασθενειών.

Μια ανεπαρκής διατροφή, το άγχος ή κάποιου είδους ασθένεια το εξασθενούν και πιθανόν να το εμποδίσουν να εκτελέσει τις βασικές του λειτουργίες.

Ποια είναι τα βασικά συμπτώματα που μας δείχνουν ότι έχουμε εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα;

Κόπωση
Η κόπωση μπορεί να έχει πολλές αιτίες. Όταν όμως είναι συνεχής, όταν ξυπνάτε το πρωί και αισθάνεστε εξαντλημένοι ή όταν κουράζεστε με το παραμικρό είναι συμπτώματα που πρέπει να λάβετε υπόψη.

Συχνές λοιμώξεις δείχνουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα
Οι ουρολοιμώξεις, τα προβλήματα στο στομάχι, τα ερεθισμένα και κόκκινα ούλα και οι συχνές διάρροιες είναι συμπτώματα που δείχνουν ότι το ανοσοποιητικό σας σύστημα δεν αντιμετωπίζει όπως θα έπρεπε τους εξωτερικούς παράγοντες που μπαίνουν στον οργανισμό σας. Δεν αντιδρά σωστά και δεν μπορεί να σας προστατέψει από ορισμένους ιούς ή ορισμένα βακτήρια.

Συχνά κρυολογήματα, γρίπη
Εάν κρυολογείτε ή κολλάτε ξαφνικά γρίπη συχνά, πιθανόν το ανοσοποιητικό σας σύστημα να μην αμύνεται όπως θα έπρεπε.

Τραύματα που κάνουν καιρό να επουλωθούν, είναι ένα σημάδι εξασθενισμένου ανοσοποιητικού συστήματος.

Αλλεργίες, σημάδι ενός εξασθενημένου ανοσοποιητικού συστήματος
Μερικοί άνθρωποι εκδηλώνουν αλλεργικές αντιδράσεις συχνότερα από άλλους. Αν αυτό ισχύει για σας, είναι πιθανό να έχετε αδύναμο ανοσοποιητικό σύστημα.

Το Mommy Cool προτείνει: Sambucol Antivirin®, για δυνατό Ανοσοποιητικό, ηπιότερα συμπτώματα και λιγότερες μέρες ταλαιπωρίας από τις ιώσεις. Προστασία για όλη την οικογένεια.


Φυσικό συμπλήρωμα διατροφής που ενισχύει το ανοσοποιητικό και προλαμβάνει την εμφάνιση των ιώσεων, καθώς βοηθά και στην ταχύτερη ανάρρωση από τη γρίπη και το κοινό κρυολόγημα. Περιέχει ένα πατενταρισμένο ενεργό συστατικό που ονομάζεται Antivirin®. Το Antivirin®είναι ένα μοναδικό σύμπλεγμα ανθοκυανινών που προέρχεται απο τους καρπους των φρούτων Black elderberries (Sambucus nigra L). Το Antivirin® περιέχεται μόνο στο Sambucol. Διαθέσιμη μια μορφή για κάθε μέλος της οικογένειας.

error: Content is protected !!