close
«Θα προλαβαίνω να δίνω σημασία και στα 2 παιδιά μου;» Οι ανησυχίες μιας μαμάς για το δεύτερο παιδί

«Θα προλαβαίνω να δίνω σημασία και στα 2 παιδιά μου;» Οι ανησυχίες μιας μαμάς για το δεύτερο παιδί

Το αν θα κάνεις παραπάνω από ένα ή δύο παιδιά στις μέρες μας είναι μεγάλος προβληματισμός και είμαι σίγουρη ότι απασχολεί πολλές οικογένειες… Μας αγχώνει το οικονομικό, οι πολλές ώρες εργασίας και εννοείται και οι δουλειές του σπιτιού!

Αυτό που με προβλημάτιζε πολύ εμένα είναι το αν θα προλαβαίνω να δίνω σημασία και στα 2 παιδιά μου και αν θα μπορώ να περνώ ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Γιατί όλες οι μανούλες θέλουν να χτίσουν μια δυνατή σχέση με τα παιδιά τους, που θα αντέξει τις μπόρες και τις βροντές που θα έρθουν στην εφηβεία και στη περίοδο που οι φίλοι ξεκινούν να έχουν μεγάλη επιρροή στη ζωή τους. Όλοι μας βάζουμε τα δυνατά μας και προσπαθούμε να αφιερώνουμε χρόνο στα παιδιά μας χωρίς να έχουμε χίλια άλλα πράγματα στο μυαλό μας, να ζούμε τη στιγμή μαζί τους.

Εννοείται όμως ότι υπάρχουν μέρες που η αϋπνία και η κούραση σου εξαντλούν την υπομονή και κάποτε νιώθεις ότι χάνεσαι μέσα στη κούραση της δουλειάς, στις στοίβες από άπλυτα ρούχα και το κλάμα του μωρού.. Όμως υπάρχουν κι αυτές οι πανέμορφες στιγμές που είναι γεμάτες με χαμόγελα, αγκαλιές και σ’αγαπώ!
Η καρδιά σου λιώνει και πλημμυρίζει από χαρά όταν βλέπεις τα παιδιά σου αγαπημένα κι ευτυχισμένα στην αγκαλιά σου!

Και έτσι απλά καταλαβαίνεις γιατί ήθελες να γίνεις μανούλα..

Σημασία έχει να προσπαθούμε κάθε μέρα να γεμίζουμε τη ζωή των παιδιών μας με χαρούμενες αναμνήσεις, κάποτε μικρές και κάποτε μεγάλες. Σε όλες τις κουρασμένες μανούλες που ζουν για τα παιδιά τους και προσπαθούν κάθε μέρα να γίνονται καλύτερες!

Με αγάπη,

Μια κουρασμένη μανούλα.

_________________________________________________________
Αν θέλεiς και εσύ να μοιραστείς την ιστορία σου μαζί μας, στείλε μας ένα e-mail στο: info@mommycool.com.cy

error: Content is protected !!