close
Έκτακτο: Στην Εισαγγελέα οδηγείται η μάνα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου

Έκτακτο: Στην Εισαγγελέα οδηγείται η μάνα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Ρούλα Πισπιρίγκου

30 March 2022

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA και του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο οποίος επικαλείται ανώτατη πηγή της ΕΛ.ΑΣ, δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα υπάρχει παρέμβαση του εισαγγελέα της Πάτρας και πιθανή μεταφορά της μητέρας στην Αθήνα για περαιτέρω έρευνα.

Τα ευρήματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις είναι καθοριστικά για να προσδιοριστεί τι ακριβώς έχει συμβεί. Για τον λόγο αυτό ορισμένα άτομα θα κληθούν να καταθέσουν στην Αθήνα.

Ο ιατροδικαστής ζητά να μάθει την ποσότητα της ουσίας που βρέθηκε προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι ικανή να προκαλέσει θάνατο ή όχι. Πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι σε περίπτωση υπερδοσολογίας μπορεί να γίνει τοξική προκαλώντας αλλεργική αντίδραση και σε σύντομο χρόνο θάνατο από ασφυξία λόγω οιδήματος που αποφράσει τις αεραγωγούς οδούς.

Η ουσία που βρέθηκε στη Τζωρτζίνα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδόθηκαν από το MEGA, στο αίμα της Τζωρτζίνας εντοπίστηκε κεταμίνη, μια φαρμακευτική ουσία που δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου.

Μιλώντας στο MEGA, ο ιατροδικαστής Χαράλαμπος Κούτσης δήλωσε ότι «μια μεγάλη δόση μπορεί να σκοτώσει σε λίγα λεπτά».

Στα εργαστήρια του ΑΠΘ συνεχίζονται οι αναλύσεις προκειμένου να διευκρινιστεί εάν η ποσότητα κεταμίνης που εντοπίστηκε στο αίμα της 9χρονης ήταν τοξική για την μικρή.

Πηγή: in.gr

error: Content is protected !!