close
“Υπενθύμιση Γιορτών: Φωτογραφήστε Μαμάδες και Παιδάκια στις Στιγμές τους”

“Υπενθύμιση Γιορτών: Φωτογραφήστε Μαμάδες και Παιδάκια στις Στιγμές τους”

Υπενθύμιση για τις γιορτές: βγάλτε φωτογραφίες με τις μαμάδες και τα παιδιά τους να απολαμβάνουν τις στιγμές που δημιουργούν.

Ακόμα και αν δεν θέλει να είναι στη φωτογραφία επειδή δεν αισθάνεται άνετα με την εμφάνισή της εκείνη τη στιγμή. Ή θέλει να τη διαγράψει επειδή είναι μια “απαίσια φωτογραφία”, όπου βλέπει τρία προγούλια και μοβ σακούλες κάτω από τα μάτια της. Μην την αφήσετε. Γιατί οι φωτογραφίες δεν προορίζονται να αποτυπώνουν την τελειότητα, αλλά να αποτυπώνουν πραγματικές στιγμές. Στιγμές που θέλουμε τα παιδιά μας να βλέπουν όταν θα θυμούνται τις παιδικές τους αναμνήσεις, ώστε να γνωρίζουν ότι ήμασταν εκεί μαζί, φτιάχνοντας γιορτινά μπισκότα και απολαμβάνοντας την παρέα του άλλου.

Παρευρισκόμαστε παντού για τα παιδιά μας, αλλά έχει έρθει η ώρα να είμαστε πιο συνειδητοποιημένοι σχετικά με το να παρευρισκόμαστε στις φωτογραφίες. Γιατί πραγματικά έχει σημασία.

Μια μέρα, δεν θα είμαστε εδώ, και αν και θα κρατούν τις αναμνήσεις στις καρδιές τους, θα είναι ωραίο γι’ αυτούς να έχουν μια φωτογραφία ώστε να μπορούν να πουν, “Θυμάμαι αυτή την παράδοση με τη μαμά μου.” Επιπρόσθετα, μια μέρα θα συνειδητοποιήσουν ότι αυτή τα έκανε όλα, και εκείνη η φωτογραφία της μαγείας της θα αντέξει για μια ολόκληρη ζωή ✨

Οπόταν, αν έχετε το τηλέφωνό σας στα χέρια, παππούδες, σύζυγοι, στενοί φίλοι, θείες, θείοι, και όποιος άλλος βρίσκεται κοντά, βγάλτε τη φωτογραφία.

Μετάφραση: Μάρα Ζαχαριάδου | Mommy Cool
✍️ @livingfullaftered
📷 @this_mama_doodles

error: Content is protected !!