close
Βαφτίζοντας το Παιδί-Θαύμα: Ο Άριωνας και το Ευλογημένο Ταξίδι από τα 670 Γραμμάρια Ζωής

Βαφτίζοντας το Παιδί-Θαύμα: Ο Άριωνας και το Ευλογημένο Ταξίδι από τα 670 Γραμμάρια Ζωής

Στο μαγικό ταξίδι της ζωής, ενίοτε συναντούμε ιστορίες που συγκινούν, ενθαρρύνουν και γεννούν ελπίδα. Η ιστορία του Αριωνα, ενός αγοριού που αποφάσισε να γράψει το δικό του παραμύθι από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του, είναι μία τέτοια περίπτωση.

Γεννημένος πολύ πρόωρα, στις 25 εβδομάδες και με βάρος 650 γραμμάρια, ο Άριωνας κατάφερε να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, κάθε πρόκληση που παρουσιάστηκε μπροστά του. Στοιχείο εντυπωσιακό, είναι η θέληση να αγκαλιάσει τη ζωή με τρόπο εντελώς δικό του, παρά τις αντιξοότητες.

Η αγάπη και η στήριξη της οικογένειάς του, και ιδίως της μαμάς Άννας παίξανε καθοριστικό ρόλο στο να καταφέρει να περάσει μέσα από τις δύσκολες στιγμές και να συνεχίσει να γράφει το δικό του, μοναδικό, κεφάλαιο στο βιβλίο της ζωής.

Και καθώς οι εβδομάδες μετατρέπονται σε μήνες, ο Άριωνας γίνεται σύμβολο αγάπης, δύναμης και ελπίδας για όσους τον γνωρίζουν. Η πρόσφατη βάπτισή του δεν αποτελεί απλώς ένα θρησκευτικό μυστήριο, αλλά την επιβεβαίωση της θετικής ενέργειας και της αγάπης που τον περιβάλλει.

Στη γιορτή αυτή, που συμβολίζει την ανανέωση και την ελπίδα, ο Άριωνας ενώνει τη φωνή του με τα κύματα αγάπης που τον περιβάλλουν, επιβεβαιώνοντας ότι το θαύμα της ζωής δεν κρύβεται μόνο στα μεγάλα επιτεύγματα, αλλά και στις μικρές νίκες της καθημερινότητας.

Διαβάστε επίσης: Γεννήθηκε 670 γραμμάρια στις 25 εβδομάδες – το θαύμα που ονομάζεται Αρίωνας!

Η ιστορία του Άριωνα είναι ένα ωδείο στη ζωή, ένας ύμνος στην ελπίδα και ένα παράδειγμα ότι, ακόμη και μέσα από τις πιο δύσκολες στιγμές, η αγάπη και η θέληση μπορούν να δημιουργήσουν θαύματα. Το ταξίδι του μικρού μας ήρωα συνεχίζεται και όλοι είμαστε εδώ, να τον στηρίζουμε και να πανηγυρίζουμε κάθε του βήμα προς τη ζωή.

Αγαπητέ Άριωνα, το θαύμα της ζωής σου θα είναι πάντα πηγή έμπνευσης και φωτός για όσους έχουν τη χαρά να σε γνωρίζουν. Συνέχισε να μας εμπνέεις, να μας διδάσκεις τη δύναμη της ζωής και να μας κρατάς σφιχτά δεμένους στην αλυσίδα της αγάπης και της ελπίδας.

Η μαμά Άννα στέλνει με την σειρά της ένα πολύ δυνατό μήνυμα:

«Θέλω να πω ότι όπως όλες τους , μεσα τους ΔΕΝ πιστεύουν ότι θα φτάσουν να δουν αυτή την μέρα..Για άλλους γονείς είναι δεδομένη και κλείνουν την βάφτιση ακόμα και απο την περίοδο της εγκυμοσύνης.
Έχουμε μεγάλη δύναμη μέσα μας και εμείς και τα μωράκια μας που ήρθαν στην ζωή τόσο νωρίς, τόσο έτσι ώστε να κινδυνεύει η ζωή τους ανά πάσα στιγμή, ακόμα και μετά τον ερχομό του στο σπίτι εγώ αποφεύγα να κλείσω επιτέλους μια ημερομηνία για την βάφτιση του..
Να πιστέψουν με όλη τους την ψυχή αλλά να μην μείνουν εκεί, να δουλέψουν με τα μωρά τους για το καλύτερο και να είναι περηφανες για τα μωράκια τους και κυρίως για τον εαυτό τους.

Την ημέρα της βάφτισης του Αρίωνα ήταν μαζί μας όσοι μας αγαπούν πραγματικά και έβλεπα στα μάτια τους την υπερήφανια που ένοιωθαν που έφτασε η μέρα να είναι μάρτυρες στην βάφτιση του.
Ξέρω ότι πολλοί από εκείνους δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρει, άλλοι πάλι πίστεψαν από την πρώτη στιγμή!
Και ευχαριστώ ξανά όλους να όλους και το Mommy Cool που βγάζεις αυτή την ιστορία προς τα έξω.»



Την μαμά Άννα, την μικρή Ανδρεάνα και το θαυματάκι Αρίωνα θα τους βρεις εδώ: instagram.com/newgenmama/

 

__________________________________________________
Αν θέλεiς και εσύ να μοιραστείς την ιστορία σου μαζί μας, στείλε μας ένα e-mail στο: info@mommycool.com.cy

error: Content is protected !!