close
Στους άντρες που αναρωτιούνται πού πήγε η γυναίκα που ερωτεύτηκαν…

Στους άντρες που αναρωτιούνται πού πήγε η γυναίκα που ερωτεύτηκαν…

Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι το πρώτο πράγμα που αλλάζει μετά τα παιδιά είναι η σχέση του ζευγαριού. Οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται και η καθημερινότητα γίνεται πιο απαιτητική από ποτέ! Ειδικά οι γυναίκες που, στην πλειοψηφία τους, αναλαμβάνουν και τους περισσότερους ρόλους μέσα σ’ ένα σπίτι, χάνουν πιο εύκολα τον εαυτό τους και αισθάνονται φοβερές τύψεις που παραμελούν τον άνθρωπό τους.

Οι περισσότερες από αυτές ακούν από τον σύντροφό τους παράπονα του τύπου «δεν ήσουν έτσι εσύ», «πότε θα περάσουμε λίγο χρόνο οι δύο μας» ή την ρητορική (και εκνευριστική!) ερώτηση «πού πήγε η γυναίκα που ερωτεύτηκα;».

Σε αυτούς τους άντρες, λοιπόν, μια μητέρα θέλησε να απαντήσει με ένα αφοπλιστικά ειλικρινές κείμενο για να τους υπενθυμίσει το εξής: η γυναίκα που ερωτευτήκατε είναι εδώ απλά είναι πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ εξαντλημένη. Και ναι, σας αγαπάει ακόμα – μπορεί και περισσότερο!

«Αναρωτιέσαι πού πήγε η γυναίκα που ερωτεύτηκες. Είναι λογικό. Πλέον δεν την βλέπεις να κυκλοφορεί στο σπίτι με τις σέξι πιτζάμες της και τα χτενισμένα της μαλλιά, πιασμένα σε αλογοουρά.

Αντίθετα, φοράει ό,τι βρει μπροστά της και το χτένισμά της είναι σχεδόν πάντα ένας ατημέλητος κότσος.

Το χαμόγελό της δεν είναι πια τόσο φωτεινό. Είναι κουρασμένο και μοιάζει περισσότερο με γκριμάτσα.

Όταν μπαίνεις στο σπίτι, δεν τρέχει πια να σε αγκαλιάσει. Είναι στην κουζίνα και ετοιμάζει τρία διαφορετικά φαγητά για να ικανοποιήσει όλα τα γούστα της οικογένειας. Παράλληλα, διαβάζει το μεγάλο σας παιδί, ενώ κρατάει στην αγκαλιά της το μικρότερο.

Το βράδυ όταν ξαπλώνετε στο κρεβάτι σας κατάκοποι και οι δύο, έπειτα από μια τόσο κουραστική μέρα, δεν έχει όρεξη για σεξ – όπως είχε κάποτε κι ας δούλευε 12 ώρες! Κοιμάται σχεδόν αμέσως. Αλλά ποτέ βαριά.

Δεν χαλαρώνει, βρίσκεται πάντα σε εγρήγορση μη συμβεί κάτι και δεν προλάβει να αντιδράσει έγκαιρα.

Νιώθεις παραμελημένος. Είναι λογικό. Πλέον, δεν ασχολείται μόνο μαζί σου. Έχει καθημερινά δυο μικρά πλασματάκια να απαιτούν την αμέριστη προσοχή της.

Σου λείπει, αλλά πίστεψέ με και σε εκείνη λείπεις πολύ. Γιατί σ’ αγαπάει και θέλει πολύ να κουρνιάσει στην αγκαλιά σου για μέρες χωρίς να κάνει τίποτα άλλο. Αλλά, δεν υπάρχει ο χρόνος και η κούραση τη διαλύει καθημερινά.

Η γυναίκα που παντρεύτηκες είναι ακόμα εδώ, απλά είναι πολύ, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κουρασμένη.

Κοίταξέ την καλά μέσα σ’ όλο αυτό το χάος και θα δεις κάτω από τους μαύρους κύκλους και τα φαρδιά ρούχα, εκείνο το κορίτσι που κάποτε τόσο πολύ ερωτεύτηκες. Είναι ακόμα εδώ και σε έχει ανάγκη περισσότερο από ποτέ!»

Πηγή: Mama365

error: Content is protected !!