close
Πως να οργανώσεις το δικό σου Easter Egg Hunt (free printables)

Πως να οργανώσεις το δικό σου Easter Egg Hunt (free printables)

Οι διακοπές του Πάσχα είναι εδώ και έχουμε να σας εισηγηθούμε το πιο κουλ παιχνίδι!

Να οργανώσετε το δικό σας  Easter Egg Hunt!

Αυτό το παιχνίδι, το χαίρονται εξίσου μεγάλοι και μικροί και είμαι σίγουρη ότι αν το δοκιμάσετε, θα θέλετε να το οργανώνετε κάθε χρόνο!

Οι κανονισμοί απλοί, εσείς κρύβετε τα αυγά και τα μικρά σας ψάχνουν να τα βρουν. (Μπορείτε άνετα να πιείτε ένα καφέ όση ώρα θα ψάχνουν!)

Θα χρειαστείτε:

  • Αυγά, αυγά και αυγά! Μπορείτε να βάλετε ψεύτικα αυγά, σοκολατένια αυγά η και αυγά που να έχουν μέσα δωράκια εκπλήξεις, εξαρτάτε από τις ηλικίες, όσο πιο μικρά, τόσο πιο απλά θα κρατήσετε τα πράγματα. (Αν βάλω σοκολατένια αυγά, στο πρώτο που θα βρει ο 20μηνών γιος μου, θα σταματήσει, θα το ανοίξει, θα το φάει και ούτε που θα νοιαστεί να κοιτάξει για τα υπόλοιπα! Και πάει άδικα το όνειρο του καφέ, οπόταν ψεύτικα θα βάλουμε!)
  • Καλαθάκια για να συγκεντρώνουν μέσα τα αυγά, οι μικροί κυνηγοί.
  • Πινακίδες που θα κατευθύνουν τους μικρούς κυνηγούς προς τα αυγά ή στις πιο δύσκολες κρυψώνες.

Τώρα θα σκέφτεστε, μα που να βρούμε πινακίδες; Μην ανησυχείτε μανούλες! Βρήκαμε για σας τις πιο κουλ πινακίδες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τις εκτυπώσετε (σε χρωματιστό χαρτονάκι θα ήταν καλύτερα) και να τις στερεώσετε πάνω σε ξυλάκια.

Τις κουλ πινακίδες μπορείτε να βρείτε εδώ :EasterEggHuntPrintable

(Τις βρήκαμε στο momtastic.com)

easterEggHunt3

Easter-egg-signs

Πώς παίζεται:

  • Πρώτα από όλα πρέπει να αποφασίσετε που θα γίνει το παιχνίδι, ιδανικός χώρος είναι η αυλή, επειδή έχει πολλές κρυψώνες.
  • Θα πάτε μόνες σας να κρύψετε τα αυγά, αφήστε την φαντασία σας να δουλέψει, βάλτε τα και σε πιο εμφανή μέρη και σε πιο δύσκολα. Στα πιο δύσκολα βάλτε κοντά και μια πινακίδα.
  • Θα φέρετε τους μικρούς κυνηγούς, θα δώσετε τα καλαθάκια και θα ξεκινήσει το κυνήγι! (Μην ξεχάσετε εκείνο τον καφέ που λέγαμε.)

easter egg hunt

Δεν είναι ανάγκη να υπάρχει νικητής ή να βιαστούν να μαζέψουν τα αυγά, σε αυτό το παιχνίδι, όλοι είναι νικητές!

Να υπολογίσετε ότι θα σας πάρει αρκετή ώρα αυτή η δραστηριότητα, συνήθως τους αρέσει τόσο πολύ που μετά το τέλος θέλουν να παίξουν ξανά και ξανά.

easter-hunt

Καλό κυνήγι!

Μάρα, mommyCool

PS: Περιμένουμε σχόλια!

error: Content is protected !!