close
Εγκυμοσύνη και Μητρότητα: Μην Χάσετε τη Δωρεάν Ημερίδα του Mommy Cool!

Εγκυμοσύνη και Μητρότητα: Μην Χάσετε τη Δωρεάν Ημερίδα του Mommy Cool!

Ημερομηνία: 7 Ιουνίου, Ώρα Έναρξης: 5 μ.μ.

Τοποθεσία: Ξενοδοχείο Σεμέλη, Λευκωσία

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στην πρώτη Ημερίδα Mommy Cool, μια ημερίδα αφιερωμένη στην εγκυμοσύνη και τη φροντίδα του βρέφους. Η εκδήλωση αυτή είναι σχεδιασμένη για να ενημερώσει, να εκπαιδεύσει και να εμπνεύσει, τις μέλλουσες μητέρες και τις νέες μανούλες, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία γνώσης και υποστήριξης.

Πρόγραμμα Ημερίδας:

• Χαιρετισμός: Μάρα Ζαχαριάδου, Δημιουργός Mommy Cool
• Αγάπησε την κοιλίτσα σου: Χαρά Οδυσσέως, Κλινική & Αθλητική Διαιτολόγος
• Φύλαξη αίματος ομφάλιου λώρου: Κυριάκος Νικολέττης
• Πλάνο Τοκετού: Δρ Ανδρέας Πολυδώρου, Γυναικολόγος και Δρ Χαρά Κυριακοπούλου, Παιδίατρος
Διάλειμμα
• Τι χρειάζεται ένα νεογέννητο: Η λίστα με τα απαραίτητα, Χαρά Πασχάλη
• Μητρικός Θηλασμός: Βασικές αρχές & συμβουλές – Δρ Ειρήνη Παφίτη, Παιδίατρος
• Το ταξίδι προς τη Γονεϊκότητα: Εγώ, Εσύ, Εμείς -Τάσος Νικολακέας, Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπευτής

– Ερωτήσεις Κοινού

Χορηγοί
Η  Future Health Biobank και η εταιρεία Proderm αποτελούν τους χορηγούς της εκδήλωσης, παίζοντας κρίσιμο ρόλο στην ενημέρωση και εκπαίδευση σε κεντρικά θέματα σχετικά με την μητρότητα. Η υποστήριξή τους ενισχύει την ικανότητά μας να παρέχουμε ποιοτικό περιεχόμενο που εμπλουτίζει την εμπειρία των συμμετεχόντων.

Υποστηρικτές
Η εκδήλωση έχει την υποστήριξη από στρατηγικούς συνεργάτες όπως η Renaissance Cryo Preservation, Tommee Tippee, Mamatoto, Medela, Lansinoh, και η Σχολή Χείρωνας.

Κάθε ένας από αυτούς τους συνεργάτες θα παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, παρέχοντας στους συμμετέχοντες πολύτιμη πληροφορία και ευκαιρίες για δικτύωση.

Η ημερίδα αναμένεται να είναι ένα σημαντικό γεγονός για την κοινότητα των γονιών στην Κύπρο, παρέχοντας αξιόλογη εκπαίδευση και πληροφόρηση. Ελάτε να γνωρίσετε ειδικούς, να ακούσετε ενδιαφέρουσες ομιλίες και να ενημερωθείτε για τα πιο σημαντικά θέματα που αφορούν την εγκυμοσύνη και τη μητρότητα.

Ελπίζουμε να σας δούμε όλους εκεί, για μια ημερίδα γεμάτη γνώση, εμπνεύσεις και νέες εμπειρίες. Η συμμετοχή σας είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτού του γεγονότος.

 

error: Content is protected !!