close
Ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της Χιονάτης – η βάπτιση της Άννας-Δήμητρας

Ταξίδι στον παραμυθένιο κόσμο της Χιονάτης – η βάπτιση της Άννας-Δήμητρας

Οι υπέροχες φωτογραφίες του Σάββα Δημητρίου μας μεταφέρουν στον παραμυθένιο κόσμο της Χιονάτης που στήθηκε για την βάπτιση της μικρής Άννας Δήμητρας και μας εντυπωσίασαν πολύ!

Μήλα και καθρέφτες, φέτες ξύλου και moss grass μετέφεραν τους καλεσμένους σε ένα μαγικό δάσος το οποίο ήταν πλημμυρισμένο με υπέροχα γλυκά εμπνευσμένα από τα βασικά στοιχεία του παραμυθιού.

Η Kanella Mavri Zachari Events μας αποδεικνύει ότι αν η αγάπη συνδυάζεται με την έμπνευση και την φαντασία τότε το αποτέλεσμα είναι φαντασμαγορικό.

Κομμάτια ξύλου, garden roses στο βαθύ κόκκινο, κόκκινο βάλσαμο, peach roses, τριαντάφυλλα βεντέλα, μπλε ερύγγιο και φύλλα ευκάλυπτου διακοσμούσαν τα χρυσά vintage κύπελλα. Τα χρυσά πιάτα έδιναν με αριστοκρατική πινελία στον ήδη μαγευτικό χώρο.

Το επιβλητικό backdrop έκλεβε τις εντυπώσεις καθώς έδενε με τα εντυπωσιακά χρυσά στοιχεία από το dessert table. Καραμελλωμένα μήλα, cake pops, cupcakes και marshmallows ήταν μερικές από τις λιχουδιές που αποτελούσαν το dessert table. Όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι από το ζαχαροπλαστείο Λιοτατή.

Βλέποντας τις φωτογραφίες, είμαστε σίγουροι θα ενθουσιαστείτε!

 

  • Φωτογράφιση: Savvas Demetriou Photography

 

  • Οργάνωση & Διακόσμηση βάπτισης: Kanella Mavri Zachari Events

 

  • Candy Table, τούρτα και κεραστικά: Zαχαροπλαστείο Λιοτατή

 

error: Content is protected !!