close
Βάφτιση στη Ζούγκλα: Ένα Αξέχαστο Ταξίδι για τον Γιάννη

Βάφτιση στη Ζούγκλα: Ένα Αξέχαστο Ταξίδι για τον Γιάννη

Στον μαγικό κόσμο της ζούγκλας, όπου η φύση ακολουθεί τους δικούς της ρυθμούς και η έκπληξη κρύβεται πίσω από κάθε δέντρο και θάμνο, πραγματοποιήθηκε η βάφτιση του μικρού Γιάννη. Ο ίδιος ο χώρος της βάφτισης, στο Lapatsa Countryside Venue, είχε μετατραπεί σε μια απίστευτη ζούγκλα, με ζώα όπως η καμηλοπάρδαλη, ο τίγρης, η ζέβρα και ο ελέφαντας να περιμένουν να υποδεχθούν τον μικρό Γιάννη στον κόσμο τους.

Το θέμα της ζούγκλας αποτυπώθηκε σε κάθε λεπτομέρεια και ο φακός της Μάρλεν Ευσταθίου τις αποτύπωσε υπέροχα. Τα χρώματα της ζούγκλας – το πράσινο και το καφέ – κυριαρχούσαν στη διακόσμηση και τα τραπέζια.

Το τραπέζι της βάφτισης ήταν μια αληθινή έκπληξη. Πάνω σε αυτό, βρίσκονταν διάφορα βάζα με λουλούδια μέσα, δημιουργώντας έναν εντυπωσιακό φυσικό κήπο στο κέντρο του δωματίου. Τα λουλούδια ήταν σε φυσικούς τόνους, που ταίριαζαν αρμονικά με το θέμα της ζούγκλας.

Η βάφτιση του Γιάννη ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, που συνδύασε τη μαγεία της φύσης με τη χαρά της οικογένειας και των φίλων. Ήταν ένα ταξίδι στον κόσμο της ζούγκλας που ο Γιάννης θα θυμάται για πάντα, σαν έναν πραγματικό εξερευνητή της φύσης.

    • Φωτογράφιση: Marlen Efstathiou Photography
    • Διακόσμηση βάπτισης: Charis Theodotou
    • Φιλοξενία: Lapatsa Countryside Venue
    • Γλυκά: Mikaella Sweets

error: Content is protected !!