close
Άντρα μου, είναι οι μικρές στιγμές που κάνουν την ζωή μας τόσο υπέροχη…

Άντρα μου, είναι οι μικρές στιγμές που κάνουν την ζωή μας τόσο υπέροχη…

28 December 2021

Όσο μεγάλωνα ήξερα πάντα πως ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά.

Οι γονείς μου πήραν διαζύγιο όταν ήμουν στο γυμνάσιο και εγώ δεν ήθελα με τίποτα να έχω αυτή την κατάληξη με την μετέπειτα δική μου οικογένεια.

Όταν παντρεύτηκα συνειδητοποίησα πως η εικόνα που είχα για τον γάμο ήταν τελείως διαφορετική στην πραγματικότητα. Ο άντρας μου δεν ήταν ο άντρας βγαλμένος από ρομαντικές κομεντί. Η καθημερινότητά μας δεν είναι πάντα τέλεια και ωραιοποιημένη όπως θέλουμε να πιστεύουμε.

Όμως εγώ είμαι περήφανη που είναι ο πατέρας των παιδιών μου και χαίρομαι που τα παιδιά μου έχουν έναν τόσο καλό μπαμπά.

Είναι ένας άνθρωπος που κάνει τις μικρές στιγμές να έχουν νόημα στην ζωή μας. Δεν κρίνει τα παιδιά μας για τις ασχολίες τους και τα χόμπι τους ούτε προσπαθεί να τα πείσει να κάνουν κάτι άλλο. Πάντα τα ενθαρρύνει και ποτέ δεν τα αφήνει να τα παρατήσουν.

Είναι πολυάσχολος αλλά πάντα βρίσκει χρόνο για εμένα και τα παιδιά μας. Ακόμη και όταν μιλάει στο τηλέφωνο για δουλειές, κάνει αστείες γκριμάτσες για να διασκεδάσει τα παιδιά.Παίζει μαζί τους μέχρι τελικής πτώσεως και μας κάνει να γελάμε με δάκρυα.

Τα τέρατα δεν υπάρχουν κάτω από το κρεβάτι των παιδιών μας. Ψάχνει κανείς για μπαμπούλες; Με συγχωρείτε αλλά δεν θα βρείτε κανέναν  επειδή πολύ απλά  ο μπαμπάς είναι εδώ για να τους εξαφανίσει από το σπίτι μας!

Οι μαμάδες είναι δημιουργικές σε πολλά πράγματα, όμως καμία δεν λέει  ιστορίες όπως ο μπαμπάς. Με τον μπαμπά οι δεινόσαυροι πηγαίνουν στο διάστημα, οι Star Wars κάνουν παρέα με την Έλσα και την Άννα από το Frozen και προσπαθούν να ελευθερώσουν τον Όλαφ. Μα, γίνονται αυτά τα πράγματα; Φυσικά! Αφού το λέει ο μπαμπάς!


Η οικογένειά μας δεν χρειάζεται μεγάλες στιγμές. Χρειάζεται απλά τον μπαμπά και την μαμά μαζί. Οι μικρές στιγμές έχουν σημασία για εμάς. Αυτά που ζούμε κάθε μέρα όλοι μαζί…

Γεωργία Τ.

error: Content is protected !!