close
Αυτά είναι τα 9 καλά της αγορομάνας!

Αυτά είναι τα 9 καλά της αγορομάνας!

Κάποιες γυναίκες δεν θέλουν τίποτα περισσότερο από ένα κοριτσάκι για τη γνωστή τσαχπινιά και γλύκα που τα ξεχωρίζει, αλλά και οι γιοι είναι εξίσου υπέροχοι.

Εάν λοιπόν αναμένετε έναν μικρό μπόμπιρα, παρουσιάζουμε 9 σπουδαία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε ως μελλοντική αγορομάνα!

# 1: Λατρεύουν τις μαμάδες τους

Ως μαμά του, θα είστε το πιο αγαπημένο του πρόσωπο στον κόσμο. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα αγοράκια είναι τρυφερά, ευγενικά και στοργικά απέναντι στη μαμά τους. Οι περισσότεροι βέβαια πιστεύουν ότι τα κορίτσια είναι πιο εκδηλωτικά αλλά στην πραγματικότητα τα αγόρια είναι εκείνα που δεν μπορούν να αρνηθούν τίποτα στη μανούλα!

# 2: Είναι πιο «ανθεκτικά»

Μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σας θα επιβεβαιώσει αυτό που λέμε, ότι δηλαδή τα αγόρια είναι πιο «ανθεκτικά». Εάν για παράδειγμα ένα μικρό αγοράκι πέσει ή χτυπήσει το πιθανότερο είναι απλά να σηκωθεί και να καθαρίσει τον εαυτό του από τις σκόνες σε αντίθεση με τα κοριτσάκια που θα βάλουν αμέσως τα κλάματα και θα ψάχνουν με το βλέμμα τους τη μαμά και τον μπαμπά.

# 3: Είναι πιο εύκολα στην διαπαιδαγώγηση

Οι γονείς που έχουν παιδιά και των δύο φύλων, συχνά ισχυρίζονται ότι τα αγόρια είναι γενικότερα πιο εύκολα όσον αφορά την ανατροφή τους. Κάθε παιδί βέβαια είναι διαφορετικό απλά συνήθως τα αγόρια έχουν λιγότερα προβλήματα συμπεριφοράς και δεν είναι τόσο πολύπλοκες προσωπικότητες.

# 4: Έχουν και τα δικά τους ρουχαλάκια πλάκα

Ναι, μπορεί τα κοριτσάκια να έχουν μεγαλύτερη ποικιλία όσον αφορά τις ενδυματολογικές τους επιλογές αλλά και τα αγοράκια δεν πάνε πίσω! Οι μικροσκοπικές ζακέτες, τα ριγέ και καρό πουκαμισάκια και τα παντελονάκια με τιράντες είναι αξιολάτρευτα! Για φανταστείτε το μωρό σας ντυμένο ασορτί με τον μπαμπά ή τον παππού;

# 5: Θα παίζετε πιο ενεργητικά

Όλα τα παιδιά λατρεύουν το παιχνίδι αλλά τα μικρά αγοράκια το αγαπούν λίγο περισσότερο. Τα κορίτσια θα παίζουν ήρεμα με τις κούκλες τους ή τις ζωγραφιές τους ενώ με τα αγόρια θα περνάτε τα περισσότερα απογεύματα παίζοντας κλεφτές κι αστυνόμους ή πόλεμο. Βεβαιωθείτε μόνο ότι έχουν αποβάλει όλη την ενέργειά τους πριν τον ύπνο!

# 6: Είναι πιο ευαίσθητα

Μπορεί να λένε ότι οι γυναίκες είναι το ασθενές φύλο, ωστόσο μετά από μια έντονη ημέρα πάλης και κυνηγητού τα αγοράκια είναι εκείνα που γίνονται τα πιο γλυκά και ευαίσθητα πλάσματα στον κόσμο που παίρνουν την μανούλα τους αγκαλιά και της λένε πόσο πολύ την αγαπούν. Είναι μια γλυκιά πλευρά του εαυτού τους που την μοιράζονται μόνο με την μαμά όταν κουλουριάζονται στο κρεβατάκι τους!

# 7: Εσείς θα είστε εκείνες που θα τον διδάξετε πώς να συμπεριφέρεται στις γυναίκες

Ως μητέρα ενός αγοριού θα είστε εκείνη που θα διαμορφώσει την προσωπικότητα του απέναντι στο γυναικείο φύλο. Η μητέρα είναι εκείνη που μαθαίνει στον γιο να σέβεται, να αγαπά και να τιμά την γυναίκα, να είναι να θέση να αντιλαμβάνεται τις συνέπειες των πράξεών του και να αντιδρά ανάλογα.

# 8: Οι φιλίες τους δεν είναι τόσο περίπλοκες

Τα αγόρια συνάπτουν διαφορετικές φιλίες συγκριτικά με τα κορίτσια. Με ένα γιο θα γλιτώσετε τις σκηνές στην παιδική χαρά τύπου «δεν με παίζει αυτό το κοριτσάκι», καθώς επίσης και τα πολλά δάκρυα για τις «χαμένες φιλίες».  Εννοείται πώς και τα αγόρια μπορεί να απογοητευτούν από φίλους και να χάσουν κατά καιρούς κάποιους αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν τους λες και «drama kings;» Το πιθανότερο άλλωστε είναι να τα ξαναβρούν με κάποιον φίλο που τσακώθηκαν σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου!

# 9: Θα έχουν έναν δικό τους κώδικα επικοινωνίας με τον μπαμπά

Μερικές φορές μπορεί να αισθανθείτε λίγο στην απέξω επειδή ο μπαμπάς και ο γιος μιλάνε τη δική τους γλώσσα. Το πιθανότερο είναι να μοιράζονται ένα ενδιαφέρον για τον αθλητισμό ή να είναι και οι δύο παθιασμένοι με την τεχνολογία. Αλλά και αυτό ωραίο είναι γιατί θα είστε σε θέση να απολαμβάνετε μια ώρα στην μπανιέρα χωρίς κανείς να σας ενοχλεί!

Πηγή: baby.gr

error: Content is protected !!