close
5 + 1 ιδέες για τα πιο στυλάτα Πασχαλινά αυγά!

5 + 1 ιδέες για τα πιο στυλάτα Πασχαλινά αυγά!

Πλησιάζουν οι μέρες για το βάψιμο των Πασχαλινών αυγών!

Σκέφτεστε να μη τα βάψετε και πάλι κόκκινα τα αυγά σας;

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα οι παρακάτω ιδέες σε διαφορετικά χρώματα και σχέδια θα σας ξετρελάνουν. (Αν δεν έχετε πολύ χρόνο, σαν κάποιες, που μπορεί μόνο να γράφουν για τα αυγά αυτή την στιγμή, καλά είναι και τα κλασσικά!)

 

Γκλίττερ για μία σικ εμφάνιση! 

Χρησιμοποιήστε εντυπωσιακά σχέδια είτε κολλώντας αυτοκόλλητα με γκλίττερ επάνω στα αυγά, είτε κάνοντας το εξής: Ζωγραφίστε με την κόλλα σας γραμμές ή βουλίτσες και μετά ραντίστε το αυγό με χρυσόσκονη! Η χρυσόσκονη θα σταθεί όπου υπάρχει κόλλα.

glitter

 

Αυγό – κουνελάκια

Σούπερ εύκολα και σούπερ χαριτωμένα! Κόβετε κομματάκια τσόχας σε σχήμα αυτιών, με μαρκαδόρο ζωγραφίζετε το προσωπάκι και είσαστε έτοιμες!

Tip: Μπορείτε να αγοράσετε ψεύτικα αυγά, να εφαρμόσετε την ίδια διαδικασία και θα έχετε διακοσμητικά αυγό – κουνελάκια και για τις επόμενες χρονιές.

bunnnny

 

Αυτό-κολλήστε τα

Αγοράστε μερικά αυτοκόλλητα που να ταιριάζουν στις διαστάσεις του αυγού. Έχετε έτοιμες μπογιές ειδικές για βάψιμο αυγών σε διάφορα χρώματα. Βουτήξτε τα βρασμένα αυτά σε αυτές για λίγα δευτερόλεπτα, βγάλτε τα. Κολλήστε ένα ή δύο αυτοκόλλητα σε κάθε αυγό, ξαναβουτήξτε με το αυτοκόλλητο το αυγό στην ίδια ή σε άλλη μπογιά και όταν το βγάλετε αφαιρέστε το αυτοκόλλητο. Η ιδέα είναι πανεύκολη και το αποτέλεσμα άκρως εντυπωσιακό.

TypographyEasterEggs

 

Φρούτα και λαχανικά

Εσείς σκεφτείτε ποια φρούτα και λαχανικά θέλετε να φτιάξετε, πάρτε τ’ αντίστοιχα χρώματα, ψαλίδι, μαρκαδόρο, έγχρωμο χαρτί και βάλτε μπόλικη φαντασία!  Θα φτιάξετε τα πιο κουλ φρούτα και λαχανικά!

fruitsandveggies

 

Αυγό παγωτά

1-  Χρωματίστε το αυγό με ένα ελαφρύ καφετί χρώμα.

2- Με ένα ελαφρύ ροζ μαρκαδόρο, σχεδιάστε τις γραμμές της φόρμας του παγωτού.

4 -Χρησιμοποιήστε ένα μαύρο πενάκι για να σχεδιάσετε το πρόσωπο.

5 -Προσθέστε τις τελευταίες πινελιές στο πρόσωπο βάζοντας μικρές σταγόνες  λευκού χρώματος για τα μάτια και ροζ χρώμα για τα χαριτωμένα μικρά μάγουλα.

Ice Cream Eggs

 

Emoji

Τώρα που οι “φατσούλες” κατέκτησαν το ίντερνετ, μοιάζει εντελώς προφανές…

Βάψτε τ’ αυγά σας με κίτρινη μπογιά και, αφού στεγνώσουν καλά, πιάστε τους μαρκαδόρους, ανοίξτε το τάμπλετ σας για να πάρετε ιδέες και γλεντήστε το.emojieastereggs

 

 

error: Content is protected !!