close
Καινούριες φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Charlotte!

Καινούριες φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Charlotte!

Πως περνάει γρήγορα ο χρόνος! Αύριο είναι τα πρώτα γενέθλια της μικρής πριγκίπισσας Charlotte! Λες και ήταν χθες που είδαμε την μαμά της να βγαίνει από το νοσοκομείο λίγες ώρες μετά την γέννηση της μικρής της κόρης.

Ένα είναι το σίγουρο! Μας αρέσει πολύ να βλέπουμε φωτογραφίες και του πρίγκιπα George και της μικρής Charlotte.

σαρλοτ6

Οι εικόνες λήφθηκαν από τη μητέρα της, Catherine, Δούκισσα του Cambridge – Kate Middleton – στο σπίτι της οικογένειας στο Norfolk.

σαρλοτ5

Τις φωτογραφίες έδωσε στην δημοσιότητα το παλάτι με την εξής δήλωση:

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge είναι στην ευχάριστη θέση να μοιραστούν νέες φωτογραφίες της πριγκίπισσας Charlotte . Η Δούκισσα αποθανάτισε αυτές τις φωτογραφίες της κόρης της τον Απρίλιο στο σπίτι τους στο Norfolk .

Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να μοιραστούν αυτές τις σημαντικές οικογενειακές στιγμές, λίγες ώρες πριν από τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους .

Ελπίζουμε ότι ο καθένας από εσάς θα απολαύσει αυτές τις υπέροχες φωτογραφίες όσο και εμείς…”

σαρλοτ4

Η μικρή πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε από τα ΜΜΕ για πρώτη φορά την ημέρα που γεννήθηκε, στις 2 Μαΐου 2015, και όπως έγινε και με τον μεγαλύτερο αδελφός της, οι εικόνες του μικροσκοπικό βρέφους έκαναν τον γύρω του κόσμου.

Έκτοτε η ιδιωτική ζωή της Charlotte φρουρείται προσεκτικά από το παλάτι και γιαυτό οι επόμενες φωτογραφίες που είδαμε ήταν στην βάφτιση της.

σαρλοτ1

 

error: Content is protected !!