close
Εριέττα Κούρκουλου: Απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της – H αντίδραση του μικρού Νίκου

Εριέττα Κούρκουλου: Απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της – H αντίδραση του μικρού Νίκου

Μια μεγάλη απογοήτευση βίωσε η Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση πρόσφατα, καθώς απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της  και θέλησε να το μοιραστεί με τους ακολούθους της για να δώσει κουράγιο και σε άλλες γυναίκες που βιώνουν τις ίδιες δύσκολες καταστάσεις.

Στην ανάρτηση της, αναφέρει τη χαρά που ένιωσε όταν έμαθε ότι ήταν έγκυος με φυσιολογικό τρόπο, το άσχημο προαίσθημα και τη στενοχώρια όταν την ενημέρωσε ο γιατρός της ότι απέβαλε. Εκμυστηρεύητκε ακόμα και την αντίδραση του γιου της του μικρού Νίκου, αλλά έστειλε κι ένα δυνατό μήνυμα σε άλλες γυναίκες, που ζουν παρόμοιες καταστάσεις: «Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη».

Tην ανάρτησή της τη συνόδευσε με μια ευτυχισμένη οικογενειακή φωτογραφία, με τον μπαμπά Βύρωνα Βασιλειάδη να κρατά στην αγκαλιά του και να φιλά τον γιο τους Νίκο και την ίδια με ένα πλατύ χαμόγελο να δείχνει τον υπέρηχο.

Και μια λεπτομέρεια, η φωτογραφία ήταν ασπρόμαυρη, ίσως ενδεικτική, αφού είχε ξεθωριάσει η χαρά εκείνης της στιγμής μετά την απώλεια.

Αναλυτικά η συγκλονιστική ανάρτησή της

«*Δεν είναι ανακοίνωση εγκυμοσύνης*
Τον Ιανουάριο μάθαμε ότι είμαι έγκυος με το δεύτερο μωράκι μας το οποίο ήρθε στον πρώτο φυσικό κύκλο που κατάφερε να κάνει το σώμα μου μετά από 4 χρόνια. Η σύλληψη έγινε στις Χριστουγεννιάτικες ΔΙΑΚΟΠΕΣ μας.

Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι καταφέραμε μετά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε για να αποκτήσουμε τον Νίκο, να γίνουμε ένα από αυτά τα ζευγάρια που πάντα ζήλευα – εκείνα που πιάνουν παιδιά στον αέρα κάνοντας υπέροχο σεξ.

Σε κάθε αιματολογική εξέταση, κάθε υπέρηχο, περίμενα πότε θα γίνει η βλακεία (γιατί σιγά μην είμαστε εμείς αυτό το ζευγάρι), αλλά να που η χοριακή ανέβαινε στα ουράνια και η καρδούλα του μωρού χτυπούσε στον πιο όμορφο ρυθμό…

Όλα πήγαιναν τέλεια. Ούτε ναυτία είχα, ούτε τα νεύρα που μου προκαλούσαν το πρώτο τρίμηνο οι χιλιάδες ορμόνες που έπαιρνα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Όλα ήταν ιδανικά μέχρι την Δευτέρα 4 Μαρτίου που πήγαμε στην κλινική για έναν υπέρηχο στην 10η εβδομάδα. Σαν να είχα ένα προαίσθημα εκείνο το πρωί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά γιατί πριν την επίσκεψη αισθανόμουν ένα έντονο άγχος.

Μόλις άναψε η οθόνη το είδαμε το μωρό μας – είχε πλέον κεφαλάκι χεράκια και ποδαράκια. Όμως ο γιατρός μας κοίταξε την μαία και της είπε «Βλέπεις αυτό που βλέπω;» «Ναι…» απάντησε εκείνη. Η καρδιά του μωρού μας είχε σταματήσει και όπως μας σόκαρε με την είσοδό του στην ζωή μας, έτσι μας σόκαρε και με την έξοδο.

Το ζήσαμε και αυτό – αποβολή στον τρίτο μήνα.

Τα συναισθήματα πολλά, η σκέψη όμως μια: η επόμενη ημέρα που συνήθως είναι λίγο πιο εύκολη από την προηγούμενη. Όπως λέει και ο Νίκος, «το μπεμπέ είναι στον ουρανό τώρα».

Εάν έχω ένα μήνυμα να δώσω σε όποια γυναίκα βιώνει το ίδιο, είναι ότι θα χαμογελάσει και πάλι. Για εμένα συνέβη πολύ πιο γρήγορα από τι περίμενα – κατάφερα να νιώσω πραγματικά ευτυχισμένη μόλις μια εβδομάδα μετά. Όμως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και το να θρηνήσει κανείς αυτή την απώλεια ζωής απαραίτητο!

Μια αγκαλιά σε όλες όσες το έχουν περάσει και μια παράκληση – Μην αφήσετε τον φόβο να σας στερήσει την χαρά και τον εορτασμό της επόμενης εγκυμοσύνης! Είναι μια μαγική περίοδος που μας αξίζει να ευχαριστιόμαστε στο έπακρο. Δεν είσαι μόνη, δεν είσαι η μόνη».

Πηγή:all4mama.gr

error: Content is protected !!