close
Η Εποχή του Ηρακλή ζωντανεύει στη Λευκωσία: Το μεγαλύτερο μυθολογικό πάρκο σας προσκαλεί σε μια απόλυτη εμπειρία!

Η Εποχή του Ηρακλή ζωντανεύει στη Λευκωσία: Το μεγαλύτερο μυθολογικό πάρκο σας προσκαλεί σε μια απόλυτη εμπειρία!

Το θεματικό πάρκο «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι» που τον περασμένο Νοέμβριο έχει υποδεχτεί ήδη μικρούς και μεγάλους στη Λεμεσό, έρχεται αυτήν τη φορά στη Λευκωσία για να παρασύρει μικρούς και μεγάλους σε ένα όμορφο ταξίδι γεμάτο από εντυπωσιακά σκηνικά και υπερήρωες.

Από τις 8 Μαρτίου ως την 1 Απριλίου 2024, στο Nicosia Mall στη Λευκωσία, τα όνειρα ζωντανεύουν. Παιδιά και ενήλικες θα βρεθούν σε έναν κόσμο γεμάτο θαύματα, όπου ο Ηρακλής και οι 12 Άθλοι του αναβιώνουν με μαγικό τρόπο.

Μέσα από τη μαγεία της Eksagon Exhibitions, το πάρκο αναδεικνύεται σε έναν τόπο όπου η ελληνική μυθολογία συναντά τη φαντασία. Το ταξίδι αυτό διαπρέπεται από την παρουσία της τρομερής Λερναίας Ύδρας, του μαγικού Ελαφιού με τα Χρυσά κέρατα, του μυστηριώδους Ταύρου της Κρήτης, και πολλών άλλων θρυλικών πλασμάτων.


Καθώς περπατούν μέσα στο πάρκο, οι επισκέπτες βυθίζονται σε έναν κόσμο όπου οι ήρωες, τα τέρατα και οι θρύλοι της αρχαίας Ελλάδας ζωντανεύουν.

Το θεματικό πάρκο “Ηρακλής: οι 12 Άθλοι” είναι μια εμπειρία που τη ζεις κυριολεκτικά. Απενοχοποιεί την έννοια του Μουσείου ως κάτι βαρετό, καθώς συνδυάζει τη γνώση και την εκπαίδευση με ψυχαγωγικό τρόπο.

Ετοιμαστείτε για ένα αξέχαστο ταξίδι στον κόσμο της Ελληνικής Μυθολογίας, όπου η γνώση συναντά το παραμύθι. Αυτή η μαγική εμπειρία είναι κάτι που πρέπει να ζήσουμε όλοι.

Ένα μαγευτικό ταξίδι για όλη την οικογένεια. Για μεμονωμένες επισκέψεις το Σαββατοκύριακο δεν χρειάζεται κράτηση.

Για πληροφορίες και κρατήσεις:

• Τηλ: +35722055789
• Facebook: Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή θεματικό πάρκο
• Instagram:Οι 12 Άθλοι του Ηρακλή θεματικό πάρκο
• Website: https://herculespark.gr/
• Διοργανωτές: Eksagon Exhibitions (www.eksagonexhibitions.com/)

error: Content is protected !!