close
Παιδάκι έφυγε από το νηπιαγωγείο του και πήγε σε γειτονικό σπίτι χωρίς να το καταλάβουν οι δασκάλες

Παιδάκι έφυγε από το νηπιαγωγείο του και πήγε σε γειτονικό σπίτι χωρίς να το καταλάβουν οι δασκάλες

Παιδί περίπου 6 ετών έφυγε απ’ το νηπιαγωγείο και βρέθηκε σε αυλή παρακείμενου σπιτιού.

Το συμβάν έγινε στην Επαρχία της Λάρνακας την περασμένη Δευτέρα και σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν αστυνομικές πηγές, για το συμβάν ενημερώθηκαν οι γονείς οι οποίοι έσπευσαν να παραλάβουν το παιδί τους και ακολούθως να ζητήσουν εξηγήσεις από τη Διεύθυνση του νηπιαγωγείου.

Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης το παιδί θεάθηκε στην αυλή ενός σπιτιού και αφού το παρέλαβαν οι γονείς του, ζήτησαν εξηγήσεις από τη Διευθύντρια και ακολούθως ανέφεραν το συμβάν στην Αστυνομία.

Στην Αστυνομία κλήθηκε η Διευθύντρια του σχολείου η οποία προέβαλε τους δικούς της ισχυρισμούς. Για το συμβάν είναι ενήμερο και το Υπουργείο Παιδείας ενώ αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το συμβάν έληξε χωρίς περαιτέρω απαιτήσεις ή οτιδήποτε άλλο από πλευράς των γονιών.

Τι διερευνά η Αστυνομία

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Σπύρος Χρυσοστόμου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, «υπάρχει καταγγελία σε Αστυνομικό Σταθμό της επαρχίας Λάρνακας, σύμφωνα με την οποία στις 29 Ιανουαρίου, παιδάκι ηλικίας 6 ετών, βγήκε έξω από τον χώρο του Νηπιαγωγείου, όπου βρισκόταν και εντοπίστηκε από γείτονα. Ο γείτονας παρέδωσε το παιδάκι πίσω στο Νηπιαγωγείο».

Πρόσθεσε ότι «μετά την καταγγελία της υπόθεσης, ο τοπικός Αστυνομικός Σταθμός, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το παιδάκι φέρεται να βγήκε έξω από το χώρο του Νηπιαγωγείου».

Πηγή: sigmalive

error: Content is protected !!