close
Τα 2 θεματικά Πάρκα της Eksagon Exhibitions έρχονται στο Nicosia Mall!

Τα 2 θεματικά Πάρκα της Eksagon Exhibitions έρχονται στο Nicosia Mall!

Μετά από πολλά αιτήματα από τους πρωτευουσιάνους, τα 2 θεματικά πάρκα «Ηρακλής, οι 12 Άθλοι» και η «Εποχή των Παγετώνων», έρχονται Λευκωσία και συγκεκριμένα στον εξωτερικό χώρο στάθμευσης του Nicosia Mall. Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές στα 2 θεματικά πάρκα, με έντονο εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα όπου ο επισκέπτης θα παρακολουθεί, θα αλληλοεπιδρά και θα συμμετέχει.

Εποχή των Παγετώνων και οι Δεινόσαυροι (2 Φεβρουαρίου – 3 Μαρτίου)
Τα μαμούθ, ο Σμιλόδοντας, ο τριχωτός ρινόκερος, άλλα 10 προϊστορικά ζώα μαζί με διάφορες αναπαραστάσεις ανθρώπων της τότε εποχής, δημιουργούν την Εποχή των Παγετώνων, μια συναρπαστική και εκπαιδευτική έκθεση για την προϊστορική εποχή ζώων και ανθρώπων. Επιπλέον, οι Δεινόσαυροι έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία των επισκεπτών και έτσι δημιουργούν μαζί μια πλούσια έκθεση ρομποτικών τρισδιάστατων προϊστορικών ζώων.

Ηρακλής, οι 12 Άθλοι» (8 Μαρτίου – 1 Απριλίου)
Το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, «Ηρακλής – Οι 12 Άθλοι», προσφέρει ένα έντονα βιωματικό ταξίδι στην ελληνική μυθολογία. Η τρομερή Λερναία Ύδρα, το πανέμορφο Ελάφι με τα Χρυσά κέρατα, ο Ταύρος της Κρήτης, ο Κέρβερος και οι υπόλοιποι άθλοι που παρουσιάζονται σε τρισδιάστατα εκθέματα με κίνηση και ήχο, δημιουργούν όλα μαζί το απίστευτο σκηνικό ενός πραγματικά ξεχωριστού κόσμου! Έτσι οι νεαροί μας επισκέπτες συμμετέχουν βιωματικά, σε ένα ανεπανάληπτο εκπαιδευτικό και διαδραστικό ταξίδι στην Ελληνική Μυθολογία και ανακαλύπτουν έναν προς έναν, όλους τους γνωστούς αλλά και άγνωστους μύθους, τα μυθικά τέρατα, τους ήρωες, τους ανθρώπους, τις συνήθειες και τις αντιλήψεις εκείνης της εποχής.

Για πληροφορίες και κρατήσεις σχολείων:
• Τηλ: +35722055789
• Διοργανωτές: Eksagon Exhibitions
• Website: Εξερεύνησε την εποχή των Παγετώνων
• Website: Ηρακλής, οι 12 Άθλοι

error: Content is protected !!