close
Θρήνος για την Φαίη Σκορδά – Πέθανε στον ύπνο του ο μπαμπάς της

Θρήνος για την Φαίη Σκορδά – Πέθανε στον ύπνο του ο μπαμπάς της

Η Φαίη Σκορδά βρέθηκε αντιμέτωπη με μια έντονα συγκλονιστική είδηση το πρωί της Δευτέρας 29/1, καθώς ενημερώθηκε για τον αιφνίδιο θάνατο του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr μέσα από το νοσοκομείο του Κιλκίς όπου μεταφέρθηκε, ο Δημήτρης Σκορδάς πέθανε στον ύπνο του από καρδιακή προσβολή.

Την τραγική είδηση μετέφερε στην Φαίη και τον αδερφό της Νότη η μητέρα τους, Εύα, προκαλώντας σοκ στην οικογένεια.

Είναι γνωστό ότι η παρουσιάστρια τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον πατέρα της, αναζητώντας συχνά την καθοδήγησή του για διάφορα θέματα. Η στενή τους σχέση οδηγούσε την Φαίη Σκορδά να αφιερώνει πολύ από τον χρόνο της στο Κιλκίς κάθε καλοκαίρι. Επιπλέον, καλές σχέσεις με τον πατέρα της διατηρούσε και ο Γιώργος Λιάγκας, ακόμη και μετά την λήξη του γάμου τους.

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 η Φαίη Σκορδά είχε βιώσει άλλη μια δύσκολη στιγμή με την υγεία του πατέρα της, όταν είχε υποστεί έμφραγμα ενώ η ίδια βρισκόταν σε διακοπές στο Πόρτο Χέλι. Έπειτα από τον ξαφνικό χαμό του Δημήτρη Σκορδά, έχει αναφερθεί ότι για σήμερα η εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, Fay’s time, δεν πρόκειται να προβληθεί στον αέρα.

error: Content is protected !!