close
Εξερευνήστε την εποχή των Παγετώνων στο νέο θεματικό πάρκο

Εξερευνήστε την εποχή των Παγετώνων στο νέο θεματικό πάρκο

Ένας νέος κόσμος αναδύεται στη Λεμεσό, μεταφέροντας τους επισκέπτες στην εποχή όπου τα μαμούθ και οι τίγρεις με τα μεγάλα δόντια κυριαρχούσαν στη Γη. Το πάρκο της Εποχής των Παγετώνων προσκαλεί το κοινό να βιώσει μια εκπαιδευτική περιπέτεια, συνδυάζοντας την αίσθηση της περιπέτειας με την πλούσια ιστορία της εποχής των παγετώνων.

Αυτό το θεματικό πάρκο προσφέρει μια συναρπαστική, διαδραστική εμπειρία, με αναπαραστάσεις προϊστορικών ζώων και ανθρώπων, που ζωντάνεψαν με τη βοήθεια της τελευταίας τεχνολογίας. Θα μεταφερθείτε σε έναν κόσμο ξεχασμένο από τον χρόνο, όπου η ιστορία αναβιώνει με τον πιο ζωντανό τρόπο.

Εκτός από την έκθεση των ρομποτικών ζώων, το πάρκο προσφέρει επίσης ενημερωτικά σεμινάρια και δραστηριότητες που αναδεικνύουν τις τότε συνθήκες ζωής και την προσαρμογή των ανθρώπων σε αυτές.

Από τα ηχηρά βήματα των μαμούθ μέχρι τις κραυγές των προϊστορικών πτηνών, κάθε λεπτομέρεια έχει δημιουργηθεί με στόχο να προσφέρει μια αυθεντική και ενδυναμωτική εμπειρία.

Η διαδρομή μέσα στο πάρκο είναι σχεδιασμένη ώστε να ενισχύει την περιήγηση και την εκπαίδευση, με ενημερωτικούς σταθμούς που αναδεικνύουν την ιστορία και την εξέλιξη των παγετώνων, της πανίδας και των ανθρώπων που ζούσαν τότε. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες γίνονται μέρος της ιστορίας, μαθαίνοντας όχι μόνο για τα ζώα και τα φυσικά φαινόμενα, αλλά και για τις πρώτες ανθρώπινες κοινότητες και τις στρατηγικές επιβίωσής τους.

Το πάρκο δεν αποτελεί απλά μια εκπαιδευτική εμπειρία, αλλά μια πλήρη βύθιση στο παρελθόν. Οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ευκαιρία να αισθανθούν, να ακούσουν και να δουν τον κόσμο μέσα από μια άλλη εποχή.

Η μαγεία του πάρκου είναι ότι απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, κάνοντας το έναν ιδανικό προορισμό για οικογενειακές εκδρομές, σχολικές επισκέψεις, αλλά και για μεμονωμένους εξερευνητές. Κάθε στιγμή στο πάρκο είναι μια ευκαιρία για νέες ανακαλύψεις και μοναδικές εμπειρίες.

Το πάρκο Εξερεύνησε την Εποχή των Παγετώνων βρίσκεται στην Λεμεσό και θα είναι ανοιχτό από τις 10 Δεκεμβρίου μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, προσφέροντας σε όλους την ευκαιρία να αναδυθούν σε έναν κόσμο ξεχασμένο από τον χρόνο και να ζήσουν μια αξέχαστη περιπέτεια.

Για πληροφορίες και κρατήσεις οργανωμένων συνόλων:

• Τηλ: +35722055789
• Facebook: Εξερεύνησε την εποχή των ΠαγετώνωνΕξερεύνησε την εποχή των Παγετώνων
• Website: iceagepark
• Διοργανωτές: Eksagon Exhibitions (eksagonexhibitions.com/)

error: Content is protected !!