close
7+1 ιδέες δώρων για τον παππού και τη γιαγιά!

7+1 ιδέες δώρων για τον παππού και τη γιαγιά!

Η επιλογή του τέλειου δώρου για τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους μπορεί να είναι πρόκληση. Ο παππούς και η γιαγιά έχουν πάντα ένα ξεχωριστό μέρος στις καρδιές μας, και θέλουμε τα δώρα μας να αντανακλούν αυτή τη ζεστασιά και αγάπη. Αν ψάχνετε για κάτι που θα τους κάνει να χαμογελάσουν και θα τους θυμίζει πόσο σημαντικοί είναι για εσάς, δείτε τις παρακάτω ιδέες.

1. Proud grandma/grandpa Τσάντες
Τίποτα δεν λέει ‘περήφανος παππούς’ και ‘περήφανη γιαγιά’ περισσότερο από μια τσάντα που το ανακηρύσσει. Οι προσωποποιημένες τσάντες είναι όχι μόνο πρακτικές αλλά και στυλάτες!
Θα τις βρεις στα καταστήματα Mamatoto και online εδώ


2. Κούπα με Εικόνα και Μήνυμα

Κάθε γουλιά από τον αγαπημένο τους καφέ ή τσάι μπορεί να συνοδεύεται από ένα γλυκό μήνυμα και μια χαριτωμένη εικόνα που θα τους φτιάχνει τη μέρα.

Τις κούπες θα τις βρεις στο GOTShirts

 

3. Διακοσμητική Πλακέτα με Φωτογραφίες
Μια όμορφα διαμορφωμένη πλακέτα με αγαπημένες οικογενειακές φωτογραφίες είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να κρατήσουν τις αναμνήσεις ζωντανές.

Θα τις βρεις εδώ

 

4. Χριστουγεννιάτικη Κάλτσα με Όνομα
Μια προσωποποιημένη κάλτσα που μπορεί να γεμίσει με δώρα ή να κρεμάσει στο τζάκι, θα προσθέσει μια προσωπική πινελιά στην γιορτινή διακόσμηση.

Την κάλτσα θα την βρεις εδώ

 

5. Προσωποποιημένο Χριστουγεννιάτικο Στολίδι
Ένας ξεχωριστό στολίδι για το δέντρο που φέρει τη φωτογραφία του αγαπημένου τους εγγονού ή εγγονής θα φέρει το πνεύμα των γιορτών σε κάθε σπίτι.

Τα στολίδια θα τα βρεις εδώ

 

6. Ποδιά Μαγειρικής
Μια ποδιά που δηλώνει “Φτιαγμένα από τα χέρια της γιαγιάς” είναι ιδανική για τη γιαγιά που λατρεύει να μαγειρεύει γιορτινά γλυκά.

Την πόδια θα την βρεις εδώ

 

7. Προσωποποιημένη Γλάστρα
Ένα όμορφο δοχείο για τα φυτά τους με ένα μήνυμα θα φέρει τη ζεστασιά των γιορτών σε κάθε γωνιά.

Δες όλα τα προϊόντα εδώ

8. Μαγνητάκι
Ένα μαγνητάκι με μια χαριτωμένη φωτογραφία είναι ένα γλυκό δώρο που μπορεί να κοσμήσει το ψυγείο τους και να τους χαρίζει χαμόγελα κάθε μέρα.

Δες όλα τα προϊόντα εδώ

Όταν τα δώρα ανοίγουν και οι γιορτινές μελωδίες αντηχούν στον αέρα, τίποτα δεν είναι πιο ξεχωριστό από το να βλέπουμε τη λάμψη στα μάτια του παππού και της γιαγιάς. Τα δώρα αυτά, απλά ή προσωποποιημένα, φέρνουν μαζί τους πολύ περισσότερα από μια στιγμιαία χαρά – φέρνουν την αναγνώριση της αγάπης και των αναμνήσεων που έχουμε χτίσει μαζί τους. Αυτά τα δώρα θα τους θυμίζουν για πάντα τις στιγμές που περάσαμε μαζί, τις γιορτές που έχουμε γιορτάσει, και την ανεκτίμητη θέση που κατέχουν στις καρδιές μας. Κάθε φορά που θα χρησιμοποιούν ή θα αντικρίζουν αυτά τα δώρα, θα ξέρουν ότι είναι αγαπημένοι, εκτιμούνται, και πάνω απ’ όλα, ότι είναι η πηγή της οικογενειακής μας ευτυχίας.

Το τέλειο δώρο για τους παππούδες και τις γιαγιάδες δεν είναι απλώς κάτι που τυλίγεται με λαμπερό χαρτί – είναι κάτι που τυλίγεται με αγάπη και φέρνει χαμόγελα που διαρκούν όλο τον χρόνο.

Καλές Γιορτές

 

 

 

 

error: Content is protected !!