close
5+1 Δώρα για την νονά

5+1 Δώρα για την νονά

Η νονά, αυτή η ξεχωριστή γυναίκα που επιλέγεται να σταθεί δίπλα στη ζωή ενός παιδιού, αξίζει κάτι το μοναδικό και προσωπικό. Η επιλογή δώρου για τη νονά δεν είναι απλώς μια υπόθεση τυπικότητας, αλλά μια ευκαιρία να της δείξουμε πόσο την εκτιμούμε και τη σεβόμαστε.

Στην αναζήτηση για το τέλειο δώρο, η εταιρεία GOTShirts προσφέρει μια σειρά από εξατομικευμένες επιλογές που μπορούν να αγγίξουν την καρδιά και να διαρκέσουν για πάντα.
Ας δούμε μερικές από τις πιο δημιουργικές ιδέες δώρων που μπορούν να κάνουν τη νονά να νιώσει πραγματικά ξεχωριστή.

Stainless steel φλιτζάνι

Αυτό το φλιτζάνι από  ατσάλι με διπλό τοίχωμα , προσφέρει διπλάσια αντίσταση στη θερμότητα και το κρύο από τις τυπικές κούπες. Διάλεξε ένα quote που σου αρέσει η γράψε κάτι θα ήθελες για αφιέρωση στην νονά ή τον νονό σου!


Πέτρινο καδράκι
Ένα καδράκι είναι ένας κλασικός και διαχρονικός τρόπος για να εκτυπώσετε μία αναμνηστική φωτογραφία με το μήνυμά σας ή ένα όμορφο σχέδιο με λόγια!

 

 

Μαξιλαράκι

Δημιουργήστε ένα εντελώς εξατομικευμένο μαξιλάρι με τα σχέδια, φωτογραφίες, λόγια της επιλογής σας!

Tσαντάκι Καλλυντικών

Ένα εξατομικευμένο τσαντάκι καλλυντικών αποτελεί το ιδανικό δώρο για κάθε γυναίκα. Ποια δεν θα ενθουσιαζόταν με ένα κομψό, πρακτικό αξεσουάρ που φέρει το όνομά της; Συνδυάζοντας λειτουργικότητα με προσωπική πινελιά, αυτό το τσαντάκι είναι ό,τι πρέπει για να διατηρεί τα καλλυντικά της τακτοποιημένα.

Βρες όλα τα δώρα εδώ

Κολιέ καρδιάς

Το προϊόν που θα κλέψει την καρδιά της και θα το έχει για πάντα αφού και η καρδιά και η αλυσίδα είναι φτιαγμένη από πολύ καλής ποιότητας stainless steel για να μην φθείρεται ποτέ στον χρόνο.

Διπλό καθρεφτάκι 

Ένα όμορφο και χρήσιμο αξεσουάρ σε τέλειο μέγεθος για την τσάντα ή το νεσεσέρ της νονάς!
Κάντε το εντελώς δικό της διαλέγοντας το σχέδιο και το όνομα που θέλετε!

Στην τέχνη του δώρου, το προσωπικό άγγιγμα κάνει όλη τη διαφορά, και αυτό είναι κάτι που η GOTShirts γνωρίζει καλά. Επιλέγοντας ένα προσωποποιημένο δώρο για τη νονά, δεν αποδίδουμε μόνο τιμή στην ιδιαίτερη θέση της στη ζωή μας, αλλά προσφέρουμε κάτι μοναδικό που θα φέρει την υπογραφή της σχέσης μας.

Είτε είναι μια κομψή κούπα, ένα μαξιλάρι, ένα κομψό καθρεφτάκι, τα δώρα αυτά προσφέρουν ένα μέρος της καρδιάς μας. Κλείστε λοιπόν την αναζήτηση για το τέλειο δώρο με την βεβαιότητα ότι έχετε επιλέξει κάτι που θα χαραχτεί στη μνήμη και στην καρδιά της νονάς σας για πάντα.

Βρες όλα τα δώρα εδώ

error: Content is protected !!