close
6 Μαγικά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για Ατελείωτη Διασκέδαση στην Προσχολική Ηλικία

6 Μαγικά Εκπαιδευτικά Παιχνίδια για Ατελείωτη Διασκέδαση στην Προσχολική Ηλικία

Στον μαγικό κόσμο της προσχολικής ηλικίας, το παιχνίδι αποτελεί τη γέφυρα που συνδέει τη μάθηση με τη διασκέδαση, αναπτύσσοντας ζωτικές δεξιότητες στα παιδιά. Η σημασία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών στην προσχολική ηλικία είναι αδιαμφισβήτητη, καθώς συνδυάζουν την ανάπτυξη γνωστικών, κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων.

Σε αυτό το άρθρο, θα εξερευνήσουμε την ποικιλία και τη σημασία των εκπαιδευτικών παιχνιδιών, παρουσιάζοντας πώς αυτά μπορούν να ενισχύσουν την προσχολική εκπαίδευση και να προσφέρουν μια διασκεδαστική εμπειρία στα παιδιά.

Θα τα βρεις όλα στα καταστήματα παιχνιδιών ToyNBee

 

Εκπαιδευτικό Δίγλωσσο Laptop

Το Εκπαιδευτικό Δίγλωσσο Laptop είναι εδώ έτσι ώστε το παιδί σου να μαθαίνει παίζοντας!
Διαθέτει 124 δραστηριότητες (62 για κάθε γλώσσα) για διασκεδαστική και διαδραστική εκμάθηση! Επιπλέον, το παιδί σου μπορεί να απολάυσει διασκεδαστικές δραστηριότητες με διαφορετικά επίπεδα εκμάθησης, τεστ για βελτίωση των γνώσεων αλλά και πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια (φιδάκι, λαβύρινθο, αεροπλάνα κα).

Ο εργονομικός σχεδιασμός του, βασισμένος σε πραγματικό laptop, και το βολικό μέγεθος για εύκολη λαβή με το χέρι, το καθιστούν ιδιαιτέρως πρακτικό! Με μεγάλη οθόνη LCD με κινούμενες εικόνες και πληκτρολόγιο υπολογιστή για να απαντήσει στις ερωτήσεις και να παίξει τα παιχνίδια, είναι το παιχνίδι που θέλει κάθε παιδί!

 

Το Σπίτι με Δραστηριότητες Montessori – Μαθαίνω Αλφάβητο & Δημιουργικά Παιχνίδια


Όλα τα παιδιά ονειρεύονται να έχουν ένα δικό τους καταφύγιο και με αυτό το παιχνίδι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα! Ένα υπέροχο σπίτι με πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια για να παίξετε μέσα και έξω από αυτό! Όλες οι δραστηριότητες βασίζονται στη μέθοδο Montessori.

Για να μάθετε το ελληνικό αλφάβητο και πολλές λέξεις, το μεγάλο αλφάβητο αφής βασίζεται στη μέθοδο Montessori και διεγείρει την αισθητηριακή ανάπτυξη του παιδιού. Η συσκευασία περιλαμβάνει: • Σπίτι για συναρμολόγηση • 27 κάρτες με αλφάβητο και αριθμούς • 9 χρωματιστά λουλούδια • Παζλ 50x70cm

 

Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Montessori Φάρμα

Εκπαιδευτικό παιχνίδι βασισμένο στην μέθοδο Montessori της εταιρίας Lisciani Giochi. Η μέθοδος αυτή αποτελεί φιλοσοφία εκπαίδευσης και έχει ως στόχο τη δημιουργία αίσθησης εμπιστοσύνης και ανεξαρτησίας στο παιδί από μικρή ηλικία.

Ξεκινά να ασχολείται με πρακτικές βιωματικές δραστηριότητες όπως είναι το δίπλωμα των ρούχων, το πότισμα των φυτών το τάισμα του κατοικιδίου κτλ. όπου εκπαιδεύεται να συντονίζει τις κινήσεις τους, να νιώθει μέρος του συνόλου και της κοινωνίας καθώς και να μεγαλώνει ανεξάρτητα. Το παιδί μέσω της μεθόδου αυτής απελευθερώνεται και αφήνεται στην επιθυμία του για ανάπτυξη και μάθηση χωρίς περιττές απαγορεύσεις και “μη“.

 

Εργαστήρι γραφής Μοντεσσόρι

Το εργαστήριο γραφής συνίσταται στην τοποθέτηση των ενσφηνωμάτων μέσα στο κουτί Montessori. Τα σχήματα είναι κρυμμένα από το οπτικό πεδίο, έτσι το παιδί, τοποθετώντας τα χέρια του στις κατάλληλες τρύπες, αναζητά τα ενσφηνώματα στο κουτί χρησιμοποιώντας μόνο την αφή. Στόχος είναι να τοποθετήσει το κάθε στοιχείο στη σωστή θέση. Επιπλέον, το παιδί γράφει τις αντίστοιχες λέξεις με τον ειδικό μαρκαδόρο που σβήνει.

Αυτό το παιχνίδι είναι σύμφωνο με τη μέθοδο Montessori γιατί διεγείρει την άσκηση της απτικής μνήμης και, σύμφωνα με τον εκπαιδευτικό, ο χειρισμός των υλικών είναι μια συγκεκριμένη εμπειρία που κάνει τη μάθηση πιο αποτελεσματική. Περιεχόμενα: 15 κάρτες με ενσφηνώματα, Ψηλαφιστό κουτί, Μαρκαδόρος που σβήνει, Σφουγγαράκι για σβήσιμο, Οδηγίες.

 

Ζωάκια 3D Μοντεσσόρι

Δημιούργησε τη δική σου συλλογή ζώων και τελειοποίησε τις ικανότητές σου! Αποσυναρμολόγησε τα σχήματα των ζώων και στη συνέχεια συναρμολόγησέ τα ξανά, για να δημιουργήσεις ένα ζώο και διακόσμησέ το με αυτοκόλλητα. Πειραματίσου, συναρμολογώντας τα κομμάτια με διαφορετικούς τρόπους για να δημιουργήσεις μια συλλογή φανταστικών πλασμάτων!

Κόψε, κόλλησε και δημιούργησε!

Ένα πρωτότυπο παιχνίδι για να μάθετε την τέχνη του κολάζ και να κάνετε σχέδια και διακοσμήσεις σαν πραγματικός καλλιτέχνης!

Θα τα βρεις όλα στα καταστήματα παιχνιδιών ToyNBee

error: Content is protected !!