close
11+ 1 Προσωποποιημένα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια που θα λατρέψετε!

11+ 1 Προσωποποιημένα Χριστουγεννιάτικα Στολίδια που θα λατρέψετε!

Στον κόσμο της GOTShirts, τα Χριστούγεννα γίνονται πραγματικά προσωπική υπόθεση!

Η συλλογή τους περιλαμβάνει διακοσμητικές μπότες του Αγίου Βασίλη, κάθε μία είναι διακοσμημένη με την ακρίβεια και τη φροντίδα του χειροποίητου. Τα υφάσματα είναι απαλά και ζεστά, με έντονα χρώματα που αντέχουν στον χρόνο.

Τις μπότες μπορείτε να τις βρείτε ΕΔΩ:

Για το δέντρο, η GOTShirts προσφέρει στολίδια που φέρουν την εκτύπωση αγαπημένων φωτογραφιών – μια γιορτινή πινελιά που κάνει κάθε δέντρο να μοιάζει με έναν προσωπικό θησαυρό μνημών.

Κάθε στολίδι είναι προσεκτικά διαμορφωμένο και το φινίρισμα λαμπερό, για να στέκεται όμορφο ανάμεσα στα λαμπάκια.

 

Τα glitter στολίδια ταράνδου μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ:

Τα glitter στολίδια snowflake μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ:

Τα ξύλινα στολίδια μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ:

Οι προσωποποιημένοι σάκοι για τα δώρα αποτελούν μια άλλη προσθήκη στη συλλογή, με κάθε έναν να μπορεί να φέρει το όνομα του παιδιού, σε μια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, έτοιμους να γεμίσουν με δώρα και εκπλήξεις.

Tους σάκους μπορείτε να τους βρείτε ΕΔΩ:

Τέλος, τα Χριστουγεννιάτικα φλυτζάνια προσθέτουν μια δόση ζεστασιάς στις γιορτινές στιγμές. Με κάθε φλυτζάνι να μπορεί να προσαρμοστεί με το όνομα που επιθυμείτε, αυτά τα κεραμικά διαμάντια αποτελούν το τέλειο αξεσουάρ για κάθε Χριστούγεννιατικό τραπέζι.

Τα φλιτζάνια μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ:

Κάθε γονιός και κάθε παιδί θα βρει το στοιχείο που μετατρέπει το σπίτι σε ένα όνειρο, με τα προσωποποιημένα στολίδια της GOTShirts να υπόσχονται όχι μόνο λάμψη και χαρά, αλλά και μια πινελιά μαγείας που μόνο τα παραμύθια μπορούν να δανείσουν στην πραγματικότητα.

error: Content is protected !!