close
Οι γιγαντιαίοι δεινόσαυροι επέστρεψαν και σας περιμένουν

Οι γιγαντιαίοι δεινόσαυροι επέστρεψαν και σας περιμένουν

Αν ακούσετε θόρυβο στον Ποταμό Γερμασόγειας, αυτό το καλοκαίρι… Τρομάξτε ελεύθερα!! Οι Δεινόσαυροι.. ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ!

Θα τους βρεις στον Ποταμό Γερμασόγειας μέχρι τις 3/9!

Μετά από ένα απόλυτα επιτυχημένο ταξίδι, το 2021, στην Κύπρο, αλλά και απίστευτα ρεκόρ επισκεψιμότητας στα ταξίδια τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, οι Δεινόσαυροι επισκέπτονται ξανά το νησί μας!

Ο Ποταμός Γερμασόγειας (Μεσαιωνικό Γεφύρι) μεταμορφώθηκε στο φυσικό περιβάλλον, που ζούσε στο μακρινό παρελθόν, η μεγάλη παρέα των γιγάντιων ζώων! Επομένως, αγαπημένοι δεινοσαυροφίλοι μας, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες!

Κυρίως, θα εντυπωσιαστείτε από τη μάχη γιγάντων, του «βασιλιά» Τρεξ και του ατρόμητου Σπινόσαυρου, θα «φιλέψετε» τον πανύψηλο Βραχιόσαυρο και το φιλαράκι του τον Διπλόδοκο, θα γνωρίσετε τα 3 μικρά ατίθασα ραπτοράκια και τους υπόλοιπους 25 Δεινόσαυρους της παρέας!

Το χαμόγελο και η διασκέδαση θα συνδυάζονται με την ένταση της αδρεναλίνης! Όμως να είστε προσεκτικοί και να προχωράτε αργά….κι αυτό επειδή πρέπει να είστε έτοιμοι να αποφύγετε τα «χτυπήματα» από τις δυνατές ουρές των Δεινοσαύρων!

Μαζί μας οι μοναδικοί εμψυχωτές, οι οποίοι αναμένεται να σας ξετρελάνουν και να ενισχύσουν την εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία σας στο Πάρκο Δεινοσαύρων.

Α.. και κάτι τελευταίο! Μια έκπληξη σας περιμένει φίλοι της περιπέτειας , καθώς από την παλαιοντολογία, θα μεταφερθούμε για λίγο στη… μυθολογία! Σε έναν κόσμο που υπάρχει μόνο στην φαντασία μας! Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί θα δείτε από κοντά το «Το βασίλειο των Δράκων»!

Για πληροφορίες και κρατήσεις:
• Τηλ: +35722055789
• FΒ: Δεινόσαυροι/Dinosaurs
• Instagram: Surviving_dinosaurs
• Website: www.dinosaurs.com.cy
• Διοργανωτές: Eksagon Exhibitions (www.eksagonexhibitions.com/)

error: Content is protected !!