close
Παιδί και θάλασσα: 10 cool προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου στην παραλία

Παιδί και θάλασσα: 10 cool προϊόντα που πρέπει να έχεις μαζί σου στην παραλία

Είναι αλήθεια πως το project παραλία και παιδιά είναι μεγάλο!

Πέρα από τα άκρως σημαντικά όπως είναι αντηλιακό, μια αλλαξιά ρούχα και πετσέτες, τα 6 cool προϊόντα παραλίας για παιδιά θα τα βρεις παρακάτω:

1) Αντηλιακό

Ξεκάθαρα και αδιαπραγμάτευτα το νούμερο 1 must have προϊόν για την καλοκαιρινή μας τσάντα γενικότερα και όχι μόνο για την τσάντα παραλίας. Πολλοί γονείς κάνουν το λάθος και βάζουν αντιηλιακό στα παιδιά μόνο όταν πηγαίνουν για μπάνιο και όχι στις καθημερινές βόλτες ή στο πολύωρο παιχνίδι κάτω απ’ τον ήλιο – πράγμα που είναι λάθος.

Προσωπικά, κι έπειτα από πολλές δοκιμές και πάρα πολλές γνώμες φιλικών μου προσώπων, κατέληξα στο αντηλιακό Mustela. Τα αντηλιακά Mustela προστατευούν από τις ακτίνες UVA και UVB τα μωρά και τα παιδιά από την πρώτη ημέρα της γέννησης, τις εγκύους αλλά και όλη την οικογένεια. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου, του μη ανεκτικού, του ατοπικού και του φωτοευαίσθητου.
Επιπλέον, είναι εξαιρετικά αδιάβροχο, ώστε τα παιδιά να μπορούν να χαρούν άφοβα το κολύμπι!

 

2) Τσάντα Mommy Bag

Οι τσάντες που όλες οι μαμάδες (και οι μπαμπάδες) αγαπήσαμε επειδή είναι πρακτική, ευρύχωρη αλλά ΚΑΙ fashionable!

H Mommy Bag είναι η τσάντα αλλαγής που θα σας λύσει τα χέρια στη φροντίδα του μωρού σας σε κάθε βόλτα ή εκδρομή, χωρίς να θυσιάσετε το στιλ σας!

Την τσάντα Mommy Bag μπορείτε να την βρείτε εδώ


2) Νεσσεσέρ Mommy Treasures

Η Mommy Bag έχει τώρα μια μικρή αδελφή: το Νεσεσέρ Mommy Treasures. Θα κρατήσει όλα τα προσωπικά σας πράγματα στη μεγάλη τσάντα.

Μας αρέσει παρά πολύ επειδή διαθέτει ζώνη καρπού και αφαιρούμενο λουράκι το οποίο μετατρέπει το Νεσεσέρ σε τσαντάκι!

Το τσαντάκι μπορείτε να το βρείτε εδώ


3) Πολλαπλής χρήσης swim nappy

Πόσες φορές ψάχναμε στις υπεραγορές για swim nappies και δεν βρίσκαμε και ποσά χρησιμοποιήσαμε!

Οι επαναχρησιμοποιούμενες, υφασμάτινες πάνες Vivilino, θα σας λύσουν τα χέρια! Αποτελούν την υφασμάτινη εκδοχή των πανών μίας χρήσης και χρησιμοποιούνται το ίδιο εύκολα, χωρίς μάλιστα να πρέπει να απορριφθούν μετά την χρήση. Τα υλικά κατασκευής τους στεγνώνουν γρήγορα υπό το φως υπέροχου Μεσογειακού ήλιου, για να μπορούν να φορεθούν άμεσα και γρήγορα.

Το swim nappy μπορείτε να το βρείτε εδώ

 


4) Ποτηράκι beaba

Ποτηράκι για παιδιά, της εταιρίας Beaba, για να απολαμβάνουν τα μικρά σας τα αγαπημένα τους ροφήματα, κάθε στιγμή της ημέρας. Διαθέτει λαβές για εύκολο και ασφαλές κράτημα, σχεδιασμένες για τα παιδικά χεράκια. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό. Είναι κατάλληλο για παιδιά από 12 μηνών, με χωρητικότητα 340ml.

Το ποτηράκι μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mάρα Ζ (@mommy_cool_cy)

 


5) Γυαλία ηλίου Beaba

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε ροζ χρώμα από την εταιρεία Beaba, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Τα γυαλία ηλίου μπορείτε να τα βρείτε εδώ

 


6) Μπουρνούζι La millou

Σικάτο και πολύ απορροφητικό χάρη στη Bamboo υφανσή του (60% πιο απορροφητικό από το βαμβακερό ύφασμα)-ιδανικό για το καθημερινό μπάνιο, την πισίνα και την θάλασσα. Η Bamboo πετσέτα της La Millou είναι άψογη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.
Διαθέτει πρακτική και μεγάλη κουκούλα για να προστατεύεται το κεφάλι από το κρύο και τη διακοσμούν οι υπέροχοι ήρωες της La Millou.
Extra πρακτικό tip η ζώνη που βρίσκεται ραμμένη στην άκρη της πετσέτας.
Μπορείτε να περάσετε την ζώνη στον αυχένα σας ώστε να μπορείτε να τυλίξετε το μωρό σας ευκολότερα σε αυτή και να προστατευτείτε από το νερό.

Το μπουρνούζι μπορείτε να το βρείτε στο κατάστημα mamatoto

 


7) Παγούρι θέρμος 

Το διπλό τοίχωμα, απαλλαγμένο από ρύπους, από ανοξείδωτο ατσάλι, μπορεί να διατηρήσει τα μη ανθρακούχα δροσερά και ζεστά ποτά κρύα ή ζεστά για έως και 12 ώρες. Έρχεται με δύο καπάκια, ένα ως καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα ως αθλητικό καπάκι με επιλογή πόσης. Και τα δύο καπάκια διαθέτουν πρακτική λαβή για μεταφορά καθώς και για τοποθέτηση στο καρότσι ή σε τσάντα. Σφραγίζουν σφιχτά με το μπουκάλι για να μην διαρρεύσει τίποτα.

Το παγούρι Kikadu μπορείτε να το βρείτε εδώ


8) Ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού

Τσαντάκι φαγητού χειρός της Childhome. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του

Το ισοθερμικό τσαντάκι φαγητού μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

 

Σωσίβιο Γιλέκο Filibabba με Αφαιρούμενα Τουβλάκια για 12 Μηνών-2 Ετών

Το σωσίβιο γιλέκο με προστασία UV 50+ αγκαλιάζει όμορφα το μικρό σας και σας βοηθά να το κρατήσετε σε φυσική θέση κολύμβησης για να κάνει τους πρώτους του πειραματισμούς μέσα στο νερό.

Το γιλέκο μας για πλωτήρα προσαρμόζεται εύκολα στα παιδιά σας βελτιώνοντας τις κολυμβητικές δεξιότητές σας, καθώς χάρη στα αφαιρούμενα στοιχεία αφρού, μπορείτε να προσδιορίσετε πόσο υποστηρίζει το γιλέκο το μικρό σας στο νερό. Μόλις το παιδί σας κολυμπήσει ανεξάρτητα, το γιλέκο μπορεί ακόμα να χρησιμοποιηθεί για αυξημένη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Το σωσίβιο γιλέκο μπορείτε να το βρείτε εδώ

 

Καλό μας καλοκαίρι !

error: Content is protected !!