close
Εγκυμοσύνη: 9 προϊόντα που χρειάζεται κάθε μέλλουσα μανούλα

Εγκυμοσύνη: 9 προϊόντα που χρειάζεται κάθε μέλλουσα μανούλα

Υπάρχουν προϊόντα που να χρειάζεται μια γυναίκα κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

Η εγκυμοσύνη είναι μια περίοδος όπου συμβαίνουν πολλές αλλαγές στο σώμα της γυναίκας και ορισμένες από αυτές δημιουργούν δυσάρεστα προβλήματα.
Ευτυχώς όμως κυκλοφορούν στην αγορά διάφορα προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη λάμψη και την καλή σας υγεία.

Σας παρουσιάζουμε ορισμένα προϊόντα εγκυμοσύνης που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια αυτών των σημαντικών 9 μηνών.


Κρέμα για ραγάδες

Το δέρμα ταλαιπωρείται ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς, των γλουτών και του στήθους. Μια κρέμα για ραγάδες θα βοηθήσει ιδιαίτερα το δέρμα σας να ανταποκριθεί στην αυξομείωση του βάρους, θα επιτύχει γρηγορότερη ανανέωση των κυττάρων και θα το ενυδατώσει, αυξάνοντας την ελαστικότητά του.

Η Stretch Marks Cream της Mustela, είναι σχεδιασμένη για την πρόληψη και τον περιορισμό της εμφάνισης των ραγάδων και μπορεί να εφαρμόζεται καθ ‘όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ενυδατώνει και καταπραΰνει από το αίσθημα τραβήγματος του δέρματος.

 

 

Κρέμα για τις θηλές

Πώς γίνεται η προετοιμασία των θηλών πριν γίνει ο θηλασμός;

Ξεκινώντας 2 εβδομάδες πριν την αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού.

Δύο-τρεις φορές επάλειψη του στήθους με κρέμα θηλών μπορεί να βοηθήσει κυρίως στην ενυδάτωση, την προστασία και την καταπράυνση της περιοχής.

Η Nursing Comfort Balm Mustela, Κρέμα για Θηλές, είναι χωρίς άρωμα και με 100% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το βασικό συστατικό της είναι το Ελαιόλαδο, γνωστό για τις θρεπτικές του ιδιότητες.

 

Συμπληρώματα βιταμινών

Οι βιταμίνες είναι απαραίτητες για τη διατροφή της εγκυμονούσας και του εμβρύου. Και επειδή συχνά είναι δύσκολο να πάρετε όλες τις απαραίτητες βιταμίνες από τη διατροφή σας, μπορείτε να εμπιστευτείτε ορισμένα φυτικά συμπληρώματα διατροφής με πολλές βιταμίνες και μέταλλα που συμβάλλουν στη διατροφική υποστήριξη της εγκύου.

Η Vital Mama Care, είναι συμπλήρωμα διατροφής για πριν και μετά την εγκυμοσύνη. Περιέχει και Ωμέγα 3 λιπαρά.


Ζώνη ασφαλείας αυτοκινήτου 

Η ζώνη BeSafe Pregnancy είναι ένα απλό σύστημα που χρησιμοποιείται μαζί με τη ζώνη αυτοκινήτου. Το προϊόν αποτελείται από μαξιλαράκι για το κάθισμα που δένεται πίσω από την πλάτη του και ένα πολύ ισχυρό σύτημα κλεισίματος με κουμπιά.

Η κάτω ζώνη τώρα μεταφέρει τη δύναμη στο ισχίο και όχι στην κοιλιά. Η ζώνη BeSafe Pregnancy πρέπει να χρησιμοποιείται από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης.

Μπορείς να βρεις την ζώνη εδώ

Μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος

Ο μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος (NIPT) αποτελεί μια απλή εξέταση αίματος στην έγκυο γυναίκα χωρίς να ελλοχεύει κανένα κίνδυνο για το κυοφορούμενο έμβρυο και προσδιορίζει με ακρίβεια την πιθανότητα ύπαρξης χρωμοσωμικής ανωμαλίας.

Μπορεί να πραγματοποιηθεί από τη 10η εβδομάδα κύησης, από μια απλή λήψη αίματος.

Το VISION test είναι το πιο ακριβές τεστ μη επεμβατικού προγεννητικού ελέγχου τρισωμιών που υπάρχει αυτή την στιγμή.

Μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

Υποστηρικτική ζώνη εγκυμοσύνης

Το 70% των εγκύων παραπονιούνται πως υποφέρουν από πόνους στη μέση. Η ζώνη εγκυμοσύνης χωρίς ραφές της Carriwell είναι ειδικά σχεδιασμένη γι’ αυτό το λόγο παρέχοντας διακριτική, ζεστή και άνετη υποστήριξη της κοιλιάς και της μέσης.

Ανασηκώνει ελαφρά την κοιλιά απομακρύνοντας το βάρος από τη λεκάνη σας και υποστηρίζει χαμηλά τη μέσης σας ανακουφίζοντας σας από οσφυαλγίες. Μπορείτε να τη φορέσετε είτε προληπτικά, είτε θεραπευτικά για να μειώσετε τους πόνους συνδέσμων, τους πόνους στη μέση, την πίεση στην κοιλιακή χώρα, ακόμη και σε περίπτωση πρόωρων συσπάσεων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Μπορείς να βρεις την ζώνη εδώ

 


Μαξιλάρι εγκυμοσύνης

Ο ύπνος για τη μέλλουσα μαμά είναι μείζονος σημασίας. Και παρά το γεγονός ότι οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν κάθε λόγο να θέλουν να κοιμούνται παραπάνω, οι περισσότερες δεν απολαμβάνουν τον ύπνο τους. Αντίθετα, νιώθουν ότι δεν μπορούν να κοιμηθούν πολύ και βαθιά, μια που δε βολεύονται σε καμία στάση. Αυτό έδειξαν τελευταίες έρευνες που έγιναν από το Διεθνές Ινστιτούτο Ύπνου, το οποίο διαπίστωσε ότι το 78% των γυναικών που βρίσκονται σε περίοδο εγκυμοσύνης δεν απολαμβάνουν τον ύπνο τους όπως θα έπρεπε. Οι ειδικοί μας λένε, ότι οι δυσκολίες στον ύπνο οφείλονται αφενός στο σωματικό βάρος και τον όγκο της κοιλιάς που διαταράσσει εντελώς τον ύπνο της γυναίκας, και αφετέρου στο άγχος και στο φόβο που τις διακατέχει. Οι προτάσεις τους είναι να κοιμούνται σε ήσυχο περιβάλλον, σε πλαϊνή στάση με τη βοήθεια ενός μαξιλαριού εγκυμοσύνης.

Το μαξιλάρι εγκυμοσύνης από την εταιρεία Beaba  θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο άνετα και ξεκούραστα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και ειδικά όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι σας βοηθάει να κάθεστε και να ξαπλώνετε πιο άνετα, ανακουφίζοντας την πλάτη, τη μέση και τον αυχένα.
Αφού γεννήσετε, θα σας βοηθήσει να κάθεστε πιο άνετα κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Τοποθετώντας το στα πόδια σας, πίσω από την πλάτη σας ή στο πλάι, θα σας βοηθήσει να βρείτε μία άνετη θέση στήριξης τόσο για να θηλάσει εύκολα το μωρό, όσο και για να αποφορτίσετε τα χέρια και τον αυχένα σας από το βάρος.

Μπορείς να βρεις το μαξιλάρι εδώ

 


Ρούχα εγκυμοσύνης 

Κατά την εγκυμοσύνη το σώμα μας αλλάζει με άμεσες επιπτώσεις στην γκαρνταρόμπα μας που πρέπει να προσαρμοστεί άρων άρων στις νέες συνθήκες.

Πανέμορφα και άνετα ρούχα εγκυμοσύνης για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα My Name is Mom, από το οποίο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας online, εύκολα και γρήγορα.



Μπορείς να βρεις τα ρούχα εγκυμοσύνης  εδώ

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mάρα Ζ (@mommy_cool_cy)

error: Content is protected !!