close
Κύπρος: Έξι μηνών κοριτσάκι χρειάζεται τη βοήθεια και την προσευχή μας

Κύπρος: Έξι μηνών κοριτσάκι χρειάζεται τη βοήθεια και την προσευχή μας

Η Βασούλα Εφραιμία είναι μόλις 6 μηνών και χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Το 6μηνο βρέφος διαγνώστηκε με νεφροσικό σύνδρομο και νοσηλεύεται στο Ισραήλ για εξειδικευμένες εξετάσεις. Όπως αναφέρει η μητέρα της σε ανάρτησή της, το κοριτσάκι θα υποβληθεί σε δυο εγχειρήσεις αφού όπως έκριναν οι θεράποντες ιατροί «επιβάλλεται να της αφαιρεθούν και τα δυο νεφρά και μετά να διενεργηθεί η μεταμόσχευση».

Το κοριτσάκι είχε διαγνωστεί το Νοέμβριο του 2022 με νεφρωσικό σύνδρομο. Το βρέφος είχε μεταφερθεί στην Ελλάδα για θεραπείες ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της υγείας του, το Δεκέμβριο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ισραήλ όπου και νοσηλεύεται μέχρι σήμερα.

Τα έξοδα είναι πολλά και η οικογένεια έχει εγκριθεί όπως διαπιστώσαμε και μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών για διενέργεια εράνου.

Ο αριθμός του εράνου είναι 08/2022 υπέρ της Βασούλας Λοϊζου . Για την στήριξη σας, μπορείτε να κάνετε τη δική σας εισφορά για το παιδί μέσω των εξής τρόπων:

Τράπεζα Κύπρου

IBAN NUMBER: CY66 0020 0195 0000 3570 3847 6713
SWIFT NUMBER: BCYPCY2N

Ραγίζει καρδιές η μητέρα της μικρής Βασούλας: “Το ξέρω είσαι τόσο δυνατή μαχήτρια μου που όλα θα πάνε καλά”

Αυτούσια η ανάρτησή της:

Λίγα λεπτά έχουν απομείνει γλυκό μου θαυματάκι για το πρώτο μας μεγάλο χειρουργείο. Το ξέρω είσαι τόσο δυνατή μαχήτρια μου που όλα θα πάνε καλά ψυχούλα μου. Ο Χριστός, η Παναγίτσα, ο Άγιος Εφραίμ και όλοι άγιοι θα είναι στο προσκέφαλο σου Άγγελε μου και το ξέρω όλα θα πάνε καλά..!

Μπορεί να μην έχεις μιλήσει ακόμη αλλά τα μάτια σου όλα τα λένε ψυχή μου, όλα τα καταλάβεις γλυκό μου μικρό πλασματάκι και η μανούλα όπως και ο μπαμπάς και η θεία θα είναι δίπλα σου μέχρι το τέλος. Οι προσευχές μας όπως εμάς αλλά και όλου του κόσμου είναι μαζί σου μικρή μας μαχήτρια και όλα θα πάνε καλά.

Σ’ ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ.

error: Content is protected !!