close
Facebook: Στέλνει αυτόματα αιτήματα φιλίας – Αναστάτωση στους χρήστες

Facebook: Στέλνει αυτόματα αιτήματα φιλίας – Αναστάτωση στους χρήστες

Ένα ιδιαίτερο φαινόμενο έχει παρατηρηθεί στο Facebook τις τελευταίες ώρες. Με αρκετούς χρήστες να το βλέπουν και στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα στέλνει αυτόματα αιτήματα φιλίας, όταν επισκεπτόμαστε το προφίλ κάποιου χρήστη που δεν τον έχουμε στη λίστα των φίλων μας.

Με τους χρήστες να εκφράζουν τα παράπονά τους για το εν λόγω bug. Προς το παρόν η εταιρία δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Αρα αυτό που έχετε να κάνετε είναι να αποφεύγετε να κάνετε κλικ πάνω σε προφίλ που δεν είναι ήδη στη λίστα των επαφών σας.

«Κακή μέρα για να δεις το προφίλ ενός πρώην», έγραψε ένας χρήστης στο Reddit.

«Κάθε φορά που επισκέπτομαι το προφίλ κάποιου που δεν είναι φίλος μαζί μου, το Facebook τού στέλνει αυτόματα αίτημα φιλίας. Έχει κανείς αυτό το θέμα?? Πώς να το διορθώσω; Παρακαλώ βοηθήστε», γράφει ένας χρήστης στο Reddit, ενώ κάποιος άλλος σκέφτηκε να πάρει πιο δραστικά μέτρα. «Ναι, ήρθε η ώρα να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου και να βγω από το Facebook. Αυτό είναι γελοίο», έγραψε.

«Έστειλαν αυτόματα αίτημα φιλίας στον συνάδελφο του συζύγου μου! Τους απέκλεισα αμέσως μόλις το παρατήρησα αλλά δεν ξέρω αν θα εμφανιστεί στην ειδοποίησή τους ή όχι. Τόσο ντροπιαστικό. Ας ελπίσουμε ότι δεν πιστεύουν ότι προσπαθώ να τους φλερτάρω», έγραψε μία γυναίκα.

error: Content is protected !!