close
Ελεονώρα Μελέτη: “Εσύ πού ξέρεις αν εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ, αν είμαι έγκυος αλλά έχω πρόβλημα;”

Ελεονώρα Μελέτη: “Εσύ πού ξέρεις αν εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ, αν είμαι έγκυος αλλά έχω πρόβλημα;”

“Είναι πολύ άσχημο όταν στο κάνει και γυναίκα αυτό”

Με αφορμή την εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” ένα περιστατικό από την εποχή που εκείνη βρισκόταν στους πρώτους μήνες της κύησής της.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, την εποχή που ήταν έγκυος, μία δημοσιογράφος δημοσιοποίησε την είδηση, επειδή την είδε να κρατά έναν χαρακτηριστικό φάκελο από τον γυναικολόγο της. Τότε, η ίδια με επιθετικό τόνο την κάλεσε στο τηλέφωνο, με τη δημοσιογράφο να της ζητά τελικά συγγνώμη.

“Να σας πω την προσωπική μου εμπειρία; Για να δεις πόσο άσχημο είναι; Και είναι πολύ άσχημο όταν στο κάνει και γυναίκα αυτό. Στον δικό μου τον γυναικολόγο, όποια είναι έγκυος, βγαίνει με έναν κίτρινο φάκελο μέσα από τον γιατρό. Ο κίτρινος φάκελος αυτός έχει οδηγίες για την εγκυμοσύνη.

Είχα πάει στον γιατρό μου, και αργά κιόλας. Πήρα τον κίτρινο φάκελο γιατί ήμουν έγκυος. Μου είχε τις οδηγίες και την επόμενη ημέρα βλέπω σε μεγάλο Μέσο από πολύ συμπαθή και πολύ έγκυρη δημοσιογράφο τίτλο ότι είμαι έγκυος επειδή κρατούσα τον κίτρινο φάκελο. Όλο το παρασκήνιο της διαδικασίας.

Την πήρα τηλέφωνο γιατί εγώ δεν το είχα πει στον κύκλο μου και της είπα: “ρε αγάπη μου γλυκιά, εσύ που ξέρεις αυτή τη στιγμή, αν εγώ προσπαθώ και δεν μπορώ, είμαι αλλά έχω πρόβλημα, δε μπορώ να το συνεχίσω γιατί μπορεί να μην θέλω; Τι πας και κάνεις;””, είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε στη συνέχεια: “Επειδή δεν μίλησα με αυτόν τον τόνο, ήμουν πολύ επιθετική, η κοπέλα μου ζήτησε συγγνώμη και σαφώς τη δέχτηκα. Θέλω να πω ότι είναι προσωπικό δεδομένο η εγκυμοσύνη και τέλος.

Εμείς χαιρόμαστε που η Ελένη Φουρέιρα έφτασε στο σημείο να κάνει αυτήν την τόσο ωραία φωτογράφιση και εξομολόγηση και μένουμε στο θετικό και αισιόδοξο μήνυμά της ότι όποια θέλει ας πάρει τον χρόνο της κι ας κάνει τις προσπάθειές της, μικρά θαύματα γίνονται κάθε μέρα”.

Πηγή: the toc.gr

error: Content is protected !!