close
DaddyCool: Η 2χρονη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά πάει Masterchef και ο Άκης Πετρετζίκης ξέρει ήδη τον νικητή

DaddyCool: Η 2χρονη κόρη του Σωτήρη Κοντιζά πάει Masterchef και ο Άκης Πετρετζίκης ξέρει ήδη τον νικητή

Πρεμιέρα έκανε την Δευτέρα ο νέος κύκλος του MasterChef και όλα τα βλέμματα στράφηκαν πάνω στους νέους μπαμπάδες και κριτές του ριάλιτι μαγειρικής. Μάλιστα πρόσφατα ο Σωτήρης Κοντιζάς μας σύστησε την κόρη του και όλο το Ίντερνετ έλιωσε με την πιο γλυκιά συμμετοχή του διαγωνισμού.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, πατέρας τριών παιδιών (ο “παλιός” της παρέας) μοιράστηκε μια φωτογραφία του τρίτου του παιδιού, της Ιζούμι, την οποία βλέπουμε να κάθεται στη θέση των παικτών και κοιτάζοντας κατάματα τον φακό με λεζάντα:

«Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι ένα μπολ με ζεστό τραχανά. Αφήνω πίσω τα δύο μου αδέρφια κ τη μαμά μου αλλά θα βλέπω περισσότερο τον μπαμπά μου. Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά κ τίποτα λιγότερο».

Όπως ήταν αναμενόμενο οι τα like έπεσαν «βροχή» ενώ από τα πάμπολλα σχόλια ξεχωρίσαμε αυτό του πρώτου Έλληνα MasterChef, Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος ψηφίζει ξεκάθαρα υπέρ της μικρής.

«Δώστε τον τίτλο από σήμερα», γράφει ο Άκης, κοντά στο σχόλιο της νέας μαμάς Μαίρης Συνατσάκη η οποία γράφει μια λέξη μόνο: «Υποφέρω»!

Πηγή: ipliroforia.gr

error: Content is protected !!