close
Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση για τον ερχομό του γιου του – «Είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η πρώτη ανάρτηση για τον ερχομό του γιου του – «Είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες»

Η Ιωάννα Τούνη κι ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατούν πλέον στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί και κάνουν τις πρώτες αναρτήσεις από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μιλά για τη μητρότητα, αναφέροντας πως «είναι ηρωίδες οι μαμάδες», καθώς ανάρτησε ένα story με την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη μαζί με το νεογέννητο μωράκι τους.

Στη λεζάντα γράφει τα εξής: «Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω… και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη».

Δείτε τη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη:

Νωρίτερα σήμερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε κάνει άλλη ανάρτηση, ευχαριστώντας για τις ευχές που είχε λάβει, μαζί με μια φωτογραφία από τα πατουσάκια του γιου του. Σε αυτήν την ανάρτηση είχε γράψει: «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και τα μνμ σας!!!!!! Η μαμά μας είναι super δυνατή!!!!»

Η ίδια η Ιωάννα Τούνη είχε ανακοινώσει μέσα από δικό της story στο Instagram τη γέννηση του μωρού.

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω. Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Πηγή: iefimerida.grΙωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία με το μωρό -«Είστε ηρωίδες εσείς οι μαμάδες», λέει ο Αλεξάνδρου – iefimerida.gr

error: Content is protected !!