close
Άκης Πετρετζίκης: Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών, δεν γίνεται τα παιδιά να ακολουθήσουν το πρόγραμμα το δικό μας

Άκης Πετρετζίκης: Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών, δεν γίνεται τα παιδιά να ακολουθήσουν το πρόγραμμα το δικό μας

Ο σεφ είπε για την κόρη του: «Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο»

Ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε καλεσμένος στην στην εκπομπή Happy Day του Alpha και έδωσε μια σπάνια συνέντευξη, για την καθημερινότητά του μετά και τον ερχομό του δεύτερου παιδιού του.

Ο γνωστός σεφ μίλησε για τη σύζυγό του Κωνσταντίνα, για τα δύο του παιδιά τον 1,5 χρονών γιο του Αχιλλέα, αλλά και την μόλις τριών μηνών κόρη του, η οποία και του μοιάζει.

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο γιατί όταν είχαμε σεταριστεί με το πρώτο παιδί, είχαμε κάνει πρόγραμμα λες ok. Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Δε μιλάει, καταστρέφει αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί, κι εκεί που έλεγες ότι 7 το βράδυ ως τις 7 το πρωί τουλάχιστον έχεις χρόνο…η μικρή θηλάζει, τρώει κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο» είπε αρχικά ο Άκης Πετρετζίκης.

Περιγράφοντας το πρόγραμμά του είπε πως «Κανονικά 4:15 π.μ – 4:30 π.μ ξυπνάω για να μου βγαίνει το πρόγραμμα, γιατί θέλω να παίξω με τον πιτσιρικά πριν πάω για δουλειά, να πάω γυμναστήριο. Είναι πολύ συγκεκριμένο το πρόγραμμα. Κοιμάμαι 9, 10 το βράδυ με τις ειδήσεις. Το 11, 12 για μένα δεν υπάρχει. Εμείς πρέπει να πάμε στο πρόγραμμα των μωρών, δεν γίνεται τα παιδιά να ακολουθήσουν το πρόγραμμα το δικό μας» είπε μεταξύ άλλων.

Ο Άκης Πετρετζίκης μίλησε για τη σύζυγό του και την υπομονή της, στην ανατροφή των παιδιών τους: «Όταν κλαίνε τα παιδιά…Dolby (σε ήχο) είμαι σε μία φάση που δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Αυτό το πράγμα είναι too much για μένα. Και βλέπω την Κωνσταντίνα άνετη που χαμογελάει στον πιτσιρικά, ενώ αυτός είναι με την καραμούζα πάνω της και πετάει ό,τι υπάρχει στον κόσμο. Οι γυναίκες είστε διαφορετικές σε αυτό το κομμάτι. Οι γυναίκες με το που γεννιέστε, έχετε προσωπικότητα, οι άντρες θέλουμε χρόνο. Οι γυναίκες με το που γεννιούνται, απαιτούν».

error: Content is protected !!