close
Φειδίας: Ο Κύπριος YouTuber που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή. Κατασκήνωσε έξω από τα γραφεία του Elon Musk προσπαθώντας να τον αγκαλιάσει!

Φειδίας: Ο Κύπριος YouTuber που τράβηξε την παγκόσμια προσοχή. Κατασκήνωσε έξω από τα γραφεία του Elon Musk προσπαθώντας να τον αγκαλιάσει!

Μόνο ένας Κύπριος θα μπορούσε να το κάνει!
Πριν λίγες μέρες μου είπαν οι γιοί μου ότι ο Κύπριος YouTuber Φειδίας Παναγιώτου κατασκήνωσε έξω από την SpaceX προσπαθώντας να βρει και να αγκαλιάσει τον Elon Musk!
Σκέφτηκα ότι είναι απίθανο να τα καταφέρει και δεν έδωσα σημασία. Σίγουρα μετά από λίγες μέρες θα τα παρατήσει,«πόσες μέρες να αντέξει» σκέφτηκα!
Τα αγόρια μου όμως κάθε πρωί μου έλεγαν τις περιπέτειες του Φειδία, μέρα 5, 11, 23,και κάπως έτσι με έβαλαν και μένα στο παιχνίδι!

Σήμερα, 10 του Δεκέμβρη, είναι η 51η μέρα της προσπάθειας του. Βρίσκετε έξω από τα γραφεία της Twitter και είπε ότι θα παραμείνει εκεί μέχρι ο Elon Musk να τον αγκαλιάσει.

Τα βίντεό του στο TikTok και στο YouTube που τεκμηριώνουν την πρόκληση έχουν λάβει εκατομμύρια προβολές μιας και καταγράφει καθημερινά την αποστολή του.

Τα πρώτα βίντεο έδειχναν τον 22χρονο να κατασκηνώνει έξω από το SpaceX στην Boca Chica του Τέξας, ντυμένος με κοστούμια και κουνώντας μια πινακίδα που έγραφε «ψάχνοντας τον Elon Musk» για να τραβήξει την προσοχή του CEO του.

@fidias0

Day 1 of trying to give elon musk a hug! #hugelon #elonmusk

♬ original sound – Fidias

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter στις 8 Οκτωβρίου, ο Παναγιώτου είπε ότι πέρασε τον περασμένο χρόνο φτιάχνοντας ένα βίντεο όπου είχε αγκαλιάσει 99 διασημότητες και ήθελε η 100η αγκαλιά να είναι με το «αγαπημένο του πρόσωπο σε όλο τον κόσμο, τον Έλον Μασκ».

Την 34η μέρα έφυγε από τη SpaceX και μετακόμισε στα κεντρικά γραφεία του Twitter στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια, όπου κατέγραψε ένα βίντεο λέγοντας ότι η ασφάλεια είχε καλέσει την αστυνομία και ότι ένας αστυνομικός του έλεγε αν έμπαινε στο κτίριο ότι θα συλληφθεί για παράβαση!

Την 47η ημέρα, ο Φειδίας είπε σε ένα TikTok βίντεο ότι τον πλησίασε ένας από τους σωματοφύλακες του Musk και του είπε ότι δεν μπορούν να του επιτρέψουν να αγκαλιάσει τον Musk καθώς «εκατοντάδες άνθρωποι θα βγουν έξω από το Twitter και θα του ζητήσουν πράγματα».

Ο Φειδίας όμως δήλωσε στο Insider ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία «μέχρι να πεθάνω» και ακόμη κι αν περάσουν 100 μέρες δεν θα σταματήσει. Είπε ότι γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι «ενοχλητικό», αλλά είναι «επίμονος» και πρόσθεσε: «Το κάνω για να του δείξω ότι τον αγαπώ ».

Φειδία εμείς είμαστε μαζί σου! Ο επιμένων νικά !!!

Μάρα Ζ, με πληροφορίες από το Insider

error: Content is protected !!