close
Ζώδια: 8 ζεύγη που γίνονται οι καλύτεροι γονείς

Ζώδια: 8 ζεύγη που γίνονται οι καλύτεροι γονείς

Οι Ταύροι είναι γεννημένοι γονείς, οι Παρθένοι τα έχουν όλα υπό έλεγχο, οι Ζυγοί είναι οι πιο ισορροπημένοι και τα ψαράκια είναι γεμάτα τρυφερότητα κι αγάπη. Ξέρουμε πάνω-κάτω τι γονιός γίνεται το κάθε ζώδιο, όμως ποια είναι τα ιδανικά ζεύγη ζωδίων; Ποια ζώδια, όταν συνδυαστούν, γίνονται η καλύτερη ομάδα; Δείτε τι λένε τα άστρα και κρίνετε μόνοι σας, αν πέφτουν μέσα.

Υδροχόος και Λέοντας

Η ισορροπία τους ως γονιών είναι άψογη, αφού ο ένας λειτουργεί με οδηγό την καρδιά κι ο άλλος με γνώμονα τη λογική. Είναι κι οι δύο εξαιρετικά ενεργοί με τα του νοικοκυριού, δεν αφήνουν το άλλο τους μισό να ξεθεωθεί στις δουλειές και αγνοούν τα περί φύλου στερεότυπα.

Ζυγός και Ιχθύς

Είναι ένας απ’ τους καλύτερους συνδυασμούς, αφού –σύμφωνα με τ’ άστρα και τους ειδικούς τους- ταιριάζουν απόλυτα ως γονείς και σύντροφοι. Γίνονται από εκείνους τους γονείς που δεν λένε συχνά «όχι» και που λατρεύουν να κακομαθαίνουν λιγάκι τα παιδιά τους. Το σπίτι τους είναι ένα ήρεμο καταφύγιο, χωρίς φωνές και τιμωρίες, αλλά με παιδιά πειθαρχημένα και ευγενικά.

Σκορπιός και Παρθένος

Η ένωση Σκορπιού-Παρθένου είναι πολύ ευνοϊκή στο θέμα οικογένεια. Οι δυο τους, χτίζουν ένα «σπιτικό» παραδοσιακό κι ασφαλές. Πάντα θα έχουν καλομαγειρεμένο, υγιεινό φαγητό στο τραπέζι τους και θα είναι καλοπροαίρετοι και χαμογελαστοί με τα παιδιά τους, ενώ η μεταξύ τους φλόγα μοιάζει να μη σβήνει ποτέ.

Ταύρος και Καρκίνος

Ο Ταύρος, γεννημένος για οικογένεια, λειτουργεί σαν προστάτης και φύλακας άγγελος της οικογένειας και του σπιτιού του, ενώ ο Καρκίνος θέλει να είναι πάντα βέβαιος ότι οι ανάγκες κάθε μέλους -συναισθηματικές και φυσικές- είναι καλυμμένες. Τα παιδιά αυτού του αστρικού ζεύγους, νιώθουν μεγάλη συναισθηματική ασφάλεια κι έχουν πολύ χαρούμενες παιδικές αναμνήσεις.

Ζυγός και Παρθένος

Μπορεί σαν ζευγάρι εραστών ή/και συντρόφων να μην έχουν την καλύτερη φήμη, όσον αφορά την ανατροφή παιδιών, όμως, λειτουργούν εξαιρετικά σαν ομάδα. Ο Παρθένος είναι πρακτικός και προσγειωμένος και φροντίζει πάντα να είναι βέβαιος ότι όλη του οικογένεια πατάει γερά στο έδαφος. Ο Ζυγός από την άλλη, είναι πιο χαλαρός κι ευχάριστος, αποφεύγει τις υπερβολές και το πολύ άγχος, συμπληρώνοντας τέλεια ως γονιός το ταίρι του.

Τοξότης και Δίδυμοι

Αν έχεις την τύχη να σε έχουν μεγαλώσει ένας Τοξότης κι ένας Δίδυμος, ένα είναι απολύτως βέβαιο: τα παιδικά σου χρόνια ήταν γεμάτα ενέργεια, χαρά και περιπέτεια! Και τα δύο ζώδια είναι τύποι ενεργητικοί, δημιουργικοί και γεμάτοι όρεξη για ζωή, οπότε το σπίτι τους θα είναι γεμάτο παιχνίδια, φασαρία και τη γλυκιά ακαταστασία που δηλώνει ότι τα παιδιά περνούν πραγματικά καλά.

Παρθένος και Τοξότης

Όταν γίνονται γονείς, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό φροντίζοντας τα παιδιά τους να μελετούν πολύ αλλά και να παίζουν πολύ. Πιστεύουν πολύ στο πρόγραμμα και στην ισορροπία που αυτό εξασφαλίζει σ’ ένα παιδί, δεν αφήνουν τα σαββατοκύριακα να περάσουν τεμπέλικα και -σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά- έχουν μια τρυφερή, αγαπησιάρικη σχέση μεταξύ τους.

Καρκίνος και Αιγόκερως

Είναι η «μητέρα» και ο «πατέρας» της αστρολογίας και μαζί αποτελούν το τέλειο ζευγάρι γονιών. Είναι κι οι δυο ενθαρρυντικοί, προστατευτικοί, τρυφεροί και ισορροπημένοι γονείς. Κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να χτίσουν την πιο ζεστή φωλιά για τα μικρά τους και θα τους δεις να ξεδιαλέγουν, να κορνιζάρουν και να χαζεύουν με τις ώρες τις αγαπημένες τους οικογενειακές φωτογραφίες.

Πηγή: thetalko.com

error: Content is protected !!