close
Κύπρος: Έρχεται η Dr. Shefali – Η παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια για τον συνειδητό γονικό ρόλο

Κύπρος: Έρχεται η Dr. Shefali – Η παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια για τον συνειδητό γονικό ρόλο

Yiannis Michael και η Dr. Shefali Tsabary θα συναντηθούν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου για την τρίτη έκδοση της εκδήλωσης έμπνευσης Re-Paint Your Life στις 12 Νοεμβρίου 2022.

Ποια είναι όμως η Dr. Shefali;
Πρόκειται για παγκοσμίου φήμης ομιλήτρια αναφορικά με τον συνειδητό γονικό ρόλο (conscious parenting). Έχει γράψει τέσσερα βιβλία, εκ των οποίων τα τρία είναι best-seller της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων των δύο βιβλίων της ορόσημα, «Ενσυνείδητος Γονέας» (The Conscious Parent) και «Η Αφυπνισμένη Οικογένεια» (The Awakened Family).

«Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αποτυγχάνουμε να συντονιστούμε με την πραγματική φύση των παιδιών μας. Πώς να τα ακούσουμε όταν τόσοι από εμάς μόλις και μετά βίας ακούμε τον εαυτό μας; Πώς να αισθανθούμε το πνεύμα τους και να ακούσουμε τον χτύπο της καρδιάς τους αν δεν μπορούμε να το κάνουμε για μας;»
(απόσπασμα από το βιβλίο της Dr. Shefali, Ο Ενσυνείδητος Γονέας)

Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια και ειδικεύεται στην ενοποίηση της δυτικής ψυχολογίας με την ανατολική φιλοσοφία, και χρησιμοποιεί τα καλύτερα και δυναμικότερα στοιχεία τους προς όφελος των οικογενειών και των ζευγαριών που συμβουλεύει. Έχει, επίσης, ασχοληθεί με ιδιαίτερη επιτυχία με τις οικογενειακές δυναμικές αλλά και την προσωπική ανάπτυξη.

Ως διεθνής ομιλήτρια, μιλά σε εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, διαδίδοντας το μήνυμά της ώστε να μπορέσουμε να ζούμε και να ανατρέφουμε τα παιδιά μας με συνειδητότητα και επίγνωση.

Η ανατροφή των παιδιών μπορεί να είναι απίστευτα δύσκολη, τόσο δύσκολη που μερικές φορές απλώς το δεχόμαστε αυτό ως αλήθεια. Αλλά δεν είναι. Δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Σε αυτή την εκδήλωση, θα ανακαλύψετε πώς να το κάνετε εύκολο και χωρίς άγχος.

Η γνωστή παρουσιάστρια Oprah Winfrey έχει υποστηρίξει το πρωτοποριακό έργο της Dr. Shefali στη συνειδητή ανατροφή των παιδιών ως επαναστατικό.

Εμείς ανυπομονούμε να την δούμε ως φιλοξενούμενη του Συμβουλευτικού Ψυχολόγου που εξειδικεύεται στην Θεραπεία Γνωστικής Συμπεριφοράς και την Bicom Bioresonance Therapy Yiannis Michael με σκοπό να μιλήσει στην τρίτη έκδοση της εκδήλωσης έμπνευσης Re-Paint Your Life το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Για περισσότερες πληροφορίες δες ΕΔΩ

Για εισιτήρια της εκδήλωση δες ΕΔΩ 

Δείτε πιο κάτω βίντεο από φιλοξενίες της Dr. Shefali στην εκπομπή της Oprah Winfrey όπου μίλησε για το conscious parenting.

error: Content is protected !!