close
Σε δημοτικό σχολείο της Κύπρου έφτιαξαν μια μοναδικά διαφορετική αίθουσα διδασκαλίας

Σε δημοτικό σχολείο της Κύπρου έφτιαξαν μια μοναδικά διαφορετική αίθουσα διδασκαλίας

Οι φωτογραφίες μας ενθουσίασαν!

Αυτές είναι οι τάξεις που θέλουμε να βλέπουμε στα σχολεία μας.

Στην ανάρτηση της η εκπαιδευτικός Γεωργία Σολωμού ανάφερε:

” Νέα σχολική χρονιά και το ΚΣτ’Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού υποδέχεται τα παιδιά με μια πλήρως ανακαινισμένη αίθουσα Αγωγής Υγείας-Οικιακής Οικονομίας.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού κ. Dinos Ellinas, έναν άνθρωπο με αγάπη για τα παιδιά και όραμα για την εκπαίδευση! Κ. Έλληνα χωρίς εσας το όνειρο μας για αυτή την αίθουσα δε θα γινόταν πραγματικότητα!

Από καρδιάς ευχαριστίες και στον φίλο αρχιτέκτονα και πατέρα μαθητών μας κ. Stelios Thoma που ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος δίπλα μας. Μαζί στην επιλογή υλικών, στην επίβλεψη και στον σχεδιασμό των πολύχρωμων πάγκων εργασίας.
Ευχαριστουμε ακόμα τον ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΡΙΧ. του σχολείου που χορήγησε την αγορα εξοπλισμού!

Ευχαριστίες και στον επιστάτη μας κ. Andreas Nikolaou για τη στήριξη και τους αγαπημένους μας Evi S Frangou και Marios Artemidis της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού για την άρτια συνεργασία!

Ευχαριστούμε επίσης τον Angelos Ioannou για τα μοναδικά του γκράφιτι. Άγγελε σε περιμένουμε για να συνδημιουργήσεις με τα παιδιά!

Τέλος ευχαριστίες στη διευθύντρια μας κ. Niki Mikellidou για την εμπιστοσύνη, την αγάπη και τη στήριξη της.
Χρωματιστή και δημιουργική χρονιά να έχουμε!!! ”

Συγχαρητήρια σε όλους που βοήθησαν να γίνει πραγματιότητα αυτό το όραμα.

error: Content is protected !!