close
Back to School: 10 ανθεκτικές σχολικές τσάντες που θα ξετρελάνουν το παιδί σας

Back to School: 10 ανθεκτικές σχολικές τσάντες που θα ξετρελάνουν το παιδί σας

5 September 2022

Λίγες μέρες απομένουν για την έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι περισσότεροι γονείς μαζί με τα παιδιά τους έχουν ήδη αρχίσει τις προετοιμασίες για τη νέα σχολική χρονιά. Μία από τις πιο σημαντικές αγορές είναι αυτή της σχολικής τσάντας.

Οι περισσότεροι γονείς αναρωτιούνται αν οι επώνυμες σχολικές τσάντες αξίζουν ή έιναι σπατάλη. Γιαυτό ρωτήσαμε την άποψη τους και σας παρουσιάζουμε αυτές που μας έχουν συστήσει.

Βγάλαμε το συμπέρασμα λοιπόν ότι  η επώνυμη σχολική τσάντα μπορεί πράγματι να κοστίζει περισσότερο αλλά στην τελική, αγοράζετε ένα προϊόν που ξέρετε ότι είναι περισσότερο ασφαλές για το παιδί σας, έχει περάσει περισσότερους ποιοτικούς ελέγχους, ενσωματώνει τεχνογνωσία και εμπειρία χρόνων και συνεπώς, στο τέλος της ημέρας, είναι πιο πιθανό ότι “θα τα βγάλει τα λεφτά της.” Αν ωστόσο θέλετε απλά μία τσάντα για πιο απλή χρήση πχ. γυμναστήριο ή άλλες δραστηριότητες, τότε μία μη επώνυμη τσάντα μπορεί να σας εξοικομήσει χρήματα.

 

Νηπιαγωγείο

Το μικρό σας ζουζούνι θα ξετρελαθεί με τις τσάντες Skıp Hop, το Νo.1 παιδικό σακίδιο πλάτης στον κόσμο.Οι καταπληκτικές λεπτομέρειες του και τα ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας καθιστούν το σακίδιο-ζωάκι τον τέλειο σύντροφο του παιδιού σας στις εξορμήσεις του. Χωράει εύκολα όλες τις προμήθειες που χρειάζεται το παιδί σας, για μια μέρα στο σχολείο ή για μια ξένοιαστη βόλτα.

Ανθεκτικέςάνετες και ειδικά σχεδιασμένες για το ευαίσθητο σώμα των μικρών παιδιών, φοριούνται εύκολα με τους εργονομικούς και μαλακούς τους ιμάντες.

Mom tıp: Πλένονται στους 40 βαθμούς στο πλυντήριο ρούχων ξανά και ξανά!

 

Θα τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα Mamatoto ή μπορείτε να τις παραγγείλετε online στο mamatoto.com.cy

Το σακίδιο Πλάτης Childhome ABC δεν φαίνεται μόνο μοντέρνο και χαρούμενο, αλλά είναι επίσης πολύ πρακτικό. Είναι αρκετά μεγάλο για να μπορεί το μικρό σας να έχει μαζί του χυμό, μπισκότα, φαγητό και μερικά βιβλία. Εσωτερικά διαθέτει δύο χώρους εκ των οποίων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ένα για ένα tablet και μια ισοθερμική θήκη για ένα μπουκάλι, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τα έχετε όλα τακτοποιημένα.

Μια εύχρηστη μπροστινή τσέπη παρέχει επίσης χώρο για ένα επιπλέον σνακ. Οι ιμάντες ώμου είναι ρυθμιζόμενοι ενώ είναι επίσης εξοπλισμένοι με πλέγμα για επιπλέον εξαερισμό. Το σακίδιο έχει επίσης ένα ωραίο μπρελόκ με ανακλαστήρα, αυτό παρέχει καλύτερη ορατότητα στο σκοτάδι.

Θα τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα Mamatoto ή μπορείτε να τις παραγγείλετε online στο mamatoto.com.cy

 

Δημοτικό

Ποια είναι η κατάλληλη σχολική τσάντα για το δημοτικό;

Σύμφωνα με τους ειδικούς:

·       Είναι προτιμότερο τα παιδιά  να χρησιμοποιούν τσάντα με ροδάκια (trolley) ή  τσάντα σακίδιο με δύο λουριά (ιμάντες) που φοριέται και στους δύο ώμους κι όχι στον έναν ώμο  κι σίγουρα όχι όπως του «ταχυδρόμου» – καθώς όταν φοριέται στον έναν ώμο, χιαστί όπως ο «ταχυδρόμος» τότε το βάρος δεν μοιράζεται ομοιόμορφα στις δύο πλευρές!

 

·      Το σακίδιο πρέπει να είναι εργονομικό, να έχει φαρδιά λουριά ρυθμιζόμενο ανάλογα με το ύψος του παιδιού και η πλάτη της τσάντας που ακουμπάει στο παιδί να έχει προστατευτικές βάτες. Επίσης τα λουριά πρέπει να επανελέγχονται ως προς το μήκος τους και να αλλάζουν ανάλογα με το βάρος του σακιδίου. Στόχος είναι να ακουμπά αποκλειστικά και μόνο στο πάνω μέρος της πλάτης, στην περιοχή της θωρακικής μοίρας, και όχι χαμηλότερα.

 

·      Το εσωτερικό της τσάντας πρέπει να διαθέτει εσωτερικές θήκες και ξεχωριστούς χώρους ώστε το περιεχόμενο του σακιδίου πρέπει να μοιράζεται σωστά σε όλα τα τμήματα της τσάντας. Σαν γενικό κανόνα οι ειδικοί συνιστούν τα πιο βαριά σχολικά είδη  να τοποθετούνται  στο κέντρο της τσάντας, ενώ ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί και στο συνολικό της βάρος που προσδιορίζεται ανάλογα με το βάρος του παιδιού.

Χρήσιμη γνώση! Σύμφωνα με τους ειδικούς το βάρος μιας σχολικής τσάντας δεν πρέπει να υπερβαίνει το 10% του βάρους του παιδιού!

To MommyCool προτείνει:

Σχολικές τσάντες Kıplıng

Με σλόγκαν “The art of outstanding without standing out” (η τέχνη του να ξεχωρίζεις χωρίς να κραυγάζεις) από το 1987 έως και σήμερα η KIPLING έχει γίνει συνώνυμο της μόδας.

Οι γονείς τις συνιστούν μιας και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αρκετά χρόνια και τα παιδιά τις λατρεύουν μιας και συνοδεύονται από το χαρακτηριστικό μαϊμουδάκι της Kipling

Θα τις βρείτε σε όλα τα καταστήματα Kıplıng ή μπορείτε να τις παραγγείλετε online στο kıplıng.com.cy

Εύχομαστε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kipling cyprus (@kiplingcyprus)

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά!

error: Content is protected !!