close
Ανάκληση πιπίλας από την αγορά

Ανάκληση πιπίλας από την αγορά

14 December 2021

Την άμεση ανάκληση της πιπίλας FRIGG ανακοίνωσε η κατασκευάστρια εταιρεία.

Η ανάκληση οφείλεται στην πιθανότητα αποκόλλησης της θηλής από την βάση της πιπίλας.

Η ανάκληση ισχύει ΜΟΝΟ για πιπίλες SILICONE που αγοράστηκαν από τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους.

Δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας:

“Αγαπητέ χρήστη του FRIGG… Παρά τη δέουσα επιμέλειά μας και την εμπιστοσύνη μας σε όλους τους πρόσθετους ελέγχους ασφαλείας μας, εμείς στη FRIGG αντιμετωπίσαμε ένα πιθανό ζήτημα ασφάλειας που επηρεάζει μερικές πιπίλες FRIGG SILICONE.

Ανακαλύψαμε ότι υπάρχει μια λεπτή σχισμή στη βάση της θηλής που μπορεί να προκαλέσει μερική αποκόλληση της θηλής από την ασπίδα της πιπίλας και ως εκ τούτου να αποτελέσει πιθανό κίνδυνο για το παιδί.

‘Εχουμε λάβει εθελοντικά την πρωτοβουλία να ανακαλέσουμε όλες τις πιπίλες SILICONE (όχι λατέξ). Εάν χρησιμοποιείτε πιπίλα FRIGG SILICONE, αφαιρέστε την αμέσως από το παιδί σας και πετάξτε την ή κρατήστε την πιπίλα με ασφάλεια για να την επιστρέψετε από όπου την αγοράσατε.

Εκτιμούμε βαθύτατα την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτό το θέμα. Εμείς στην FRIGG Production ApS δίνουμε πολύ μεγάλη έμφαση στην ασφάλεια και την ποιότητα των προϊόντων και, ως εκ τούτου, έχουμε σταματήσει την παραγωγή των πιπίλες FRIGG SILICONE που τίθενται σε ισχύ αμέσως.

Αυτήν τη στιγμή ανασχεδιάζουμε το σχέδιο εξαρτημάτων. Ζητάμε βαθιά συγγνώμη και εκτιμούμε την κατανόηση και τη συνεργασία σας σε αυτό το θέμα, καθώς η ασφάλεια των πελατών και των παιδιών μας είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας. Και πάλι, λυπούμαστε τρομερά για την ταλαιπωρία.'”

error: Content is protected !!