close
Κάντε την αλλαγή πάνας παιχνίδι!

Κάντε την αλλαγή πάνας παιχνίδι!

Ξαφνικά ήρθε και άλλαξε τον κόσμο σας! Ο ερχομός του έφερε δύο ζωές, τη δική του και τον νέο σας εαυτό, την μητέρα του!

Οι συγκινήσεις που προσφέρει η καθημερινότητα με το μωρό σας είναι πολλές και ανεκτίμητες. Υπάρχουν όμως και οι «υποχρεώσεις» που απαιτούν λίγη παραπάνω προσοχή και φροντίδα καθώς το δερματάκι του μωρού είναι πολύ ευάισθητο.mustela3

Η διαδικασία αλλαγής πάνας είναι πάντα μια ιδιαίτερη στιγμή ανάμεσα στη μαμά και το μωρό, μια παύση στη ρουτίνα μερικά λεπτά “δικά σας”! Κάποτε όμως μπορεί να γίνει κάπως δύσκολη!

Αυτό μπορεί να συμβεί όταν το μωράκι σας παρουσιάσει ερεθισμούς και κοκκινίλες με αποτέλεσμα να είναι ανήσυχο και να μη «συνεργάζεται».

Για να είναι η αλλαγή της πάνας μια θετική εμπειρία για το μωρό σας πρέπει να είναι απολαυστική! Είναι σημαντικό να μην έχει το μωράκι σας ερεθισμούς και κοκκινίλες στο δερματάκι του, για αυτό χρειάζεται, προϊόντα κατάλληλα για το δέρμα και τις ανάγκες του.

mustela4

Τα προϊόντα Mustela όχι μόνο είναι κατάλληλα για χρήση από την πρώτη ημέρα της γέννησης του μωρού, αλλά είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα βρέφη, τα μωρά και τα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της αλλαγής της πάνας φροντίζουμε το μωράκι μας να είναι ήρεμο, για να βοηθήσουμε, μπορούμε να δώσουμε κάποια άδεια (καλά καθαρισμένη) συσκευασία Mustela για να παίζει. Τα μωρά αγαπούν να παίζουν με άδειες συσκευασίες! Είναι επίσης μια καλή ώρα για τραγουδάκια ή τα γνωστα γούτσου γούτσου!!

mustela2

Αρχίζουμε λοιπόν! Αφού αφαιρέσουμε την λερωμένη πάνα, καθαρίζουμε την περιοχή πολύ καλά χρησιμοποιώντας λίγο βαμβάκι και ένα υγρό καθαρισμού που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Να καθαρίζετε πάντα την περιοχή από το πιο καθαρό σημείο στο πιο λερωμένο (από τα γεννητικά όργανα προς τους γλουτούς), προκειμένου να μην απλωθούν οι ακαθαρσίες προς το μπροστινό μέρος. To Νερό Καθαρισμού χωρίς ξέβγαλμα Mustela είναι κατάλληλο για τον καθαρισμό της περιοχής της πάνας αλλά και για όλο το σώμα, ακόμα και για το πρόσωπο, χωρίς να χρειάζεται ξέβγαλμα! Τα συστατικά του είναι 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Στεγνώστε με ενα καθαρό βαμβάκι.

Πριν τοποθετήσετε την καινούρια πάνα, απλώστε προληπτικά προστατευτική κρέμα κατά του συγκάματος οπως η Vitamin Barrier Cream 1-2-3 της Mustela, σε κάθε αλλαγή. Η κρέμα αυτή είναι η μοναδική προστασία που έχει το μωρό έναντι του περιβάλλοντος που υπάρχει στην περιοχή της πάνας (ούρα, κόπρανα, υγρασία) και έτσι προστατεύει το δέρμα του μωρού, μέχρι την επόμενη αλλαγή της πάνας. Μην περιμένετε να κοκκινίσουν οι γλουτοί του μωρού σας για να τους περιποιηθείτε με μια τέτοια κρέμα.

mustela

Μην ξεχνάτε η ώρα της αλλαγής της πάνας είναι ακόμα μια ευκαιρία για χαδάκια, φιλάκια και παιχνίδι.

error: Content is protected !!