close
Κινόα με μανιτάρια και παρμεζάνα

Κινόα με μανιτάρια και παρμεζάνα

16 March 2017

Γράφει η  Σκεύη Σάββα Ευσταθίου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

 

ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)

1 φλ/νι κινόα

2 φλ/νια μανιτάρια άσπρα

2 σκελίδες σκόρδο

½ φλ/νι παρμεζάνα

2κ/λιες ελαιόλαδο

Αλάτι,πιπέρι

Λεμόνι

kinoa-me-manitaria

 

 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  1. Βράζουμε στο κινόα,το στραγγιζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
  2. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο τα μανιτάρια με 2 σκελίδες σπασμένο σκόρδο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να μυρίσουν.Έπειτα προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  3. Ενώνουμε τα μανιτάρια με το κινόα και στο τέλος προσθέτουμε λεμόνι και φλούδες παρμεζάνας.

 

Καλή επιτυχία!

Σκεύη Σάββα Ευσταθίου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

Μέλος CyDA DIET και ΣΕΕΤΤΔ
Τηλ: 24250997
Email: s.savva.diet@gmail.com
www.diet-cyprus.com

Comments