close
Bullying και θραύσματα πόρτας έστειλαν 8χρονο στη ΜΕΘ σε σχολείο της Λάρνακας

Bullying και θραύσματα πόρτας έστειλαν 8χρονο στη ΜΕΘ σε σχολείο της Λάρνακας

Οι αστυνομικές αρχές διερευνούν την καταγγελία ενός πατέρα σχετικά με τον σοβαρό τραυματισμό του 8χρονου γιου του σε Δημοτικό Σχολείο της Λάρνακας. Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, όταν μια ομάδα παιδιών επενέβη για να βοηθήσει ένα φίλο τους που δεχόταν εκφοβισμό.

Ο 8χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν, κατά τη διάρκεια της αναταραχής, έσπασε γυαλί από πόρτα, προκαλώντας του τραυματισμούς σε τένοντα και αρτηρίες. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης. Έλαβε εξιτήριο στις 19 Οκτωβρίου.

Μετά το εξιτήριο, η οικογένεια κατέθεσε επίσημη καταγγελία, υποστηρίζοντας ότι κατά το περιστατικό δεν υπήρχε κανένας εκπαιδευτικός παρών, ενώ θέτουν και ερωτήματα για την ύπαρξη γυαλιού σε πόρτα του σχολείου. Η οικογένεια αναφέρει ότι το φαινόμενο του εκφοβισμού είναι συχνό στο συγκεκριμένο σχολείο, χωρίς να έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των παιδιών.

error: Content is protected !!