close
Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Έχασαν το μωρό που περιμέναν

Μαυρίκιος – Ιλάειρα: Έχασαν το μωρό που περιμέναν

Το τελευταίο διάστημα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση είχαν εξαφανιστεί από τα social media, με τους διαδικτυακούς τους φίλους να αναρωτιούνται το γιατί.

Το βράδυ της Κυριακής (9/4) το ζευγάρι επέστρεψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μέσω ενός βίντεο στο Instagram αποκάλυψαν πώς η Ιλάειρα Ζήση είχε μια ατυχή εγκυμοσύνη.

Συγκεκριμένα, η Ιλάειρα Ζήση εξομολογήθηκε πως πριν από 1,5 μήνα έμαθαν πως θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά αλλά τελικά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

«Θέλαμε πάρα πολύ ένα παιδάκι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε, δεν πρέπει να κλαίμε όμως. Είχα μια αρκετά δύσκολη εγκυμοσύνη», είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Έπειτα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε: «Δυστυχώς την δέκατη εβδομάδα της Ιλάειρας πήγαμε στην γυναικολόγο και εκεί μας είπε η καρδούλα του μωρού σταμάτησε. Το περιμέναμε με μεγάλη λαχτάρα, δυστυχώς όμως δεν πήγαν καλά τα πράγματα. Πήγαμε για έναν υπέρηχο ρουτίνας, για να δούμε πώς έχει διαμορφωθεί το μωρό, και ενώ είχαμε ακούσει την καρδούλα του, τελικά δεν τα κατάφερε.

Εδώ και τρεις μέρες λοιπόν έχουμε μπει σε μια διαδικασία να αφαιρέσουμε το έμβρυο. Μας είπαν ότι συμβαίνει πολύ συχνά στην πρώτη εγκυμοσύνη, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά στην σύλληψη. Αποφασίσαμε να το μοιραστούμε γιατί λέγοντάς το σε δικούς μας ανθρώπους καταλάβαμε ότι υπάρχουν πάρα πολλοί εν δυνάμει γονείς που βιώνουν κάτι αντίστοιχο. Εμείς είμαστε εδώ και είμαστε δυνατοί. Θα ξαναπροσπαθήσουμε να γίνουμε γονείς και να αποκτήσουμε το δικό μας μωράκι».

error: Content is protected !!