close
Υπέροχα νέα: Πήρε εξιτήριο ο 11χρονος Μαρίνος μετά από 70 μέρες νοσηλείας

Υπέροχα νέα: Πήρε εξιτήριο ο 11χρονος Μαρίνος μετά από 70 μέρες νοσηλείας

Εξιτήριο έλαβε μετά από 70 μέρες νοσηλείας το 11χρονο αγόρι, ο Μαρίνος, που τραυματίστηκε σε τροχαίο στο Λιοπέτρι. Το γεγονός γνωστοποίησε ο πατέρας του, Γιώργος, που ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του, ότι η βελτίωση της κατάστασης της υγείας του μικρού, εξέπληξε, τόσο τους γιατρούς, όσο και την οικογένειά του.

Δύο μήνες μετά το σοβαρό τροχαίο, που σημειώθηκε στο Λιοπέτρι, ο 11χρονος Μαρίνος έλαβε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Ο 11χρονος Μαρίνος Μαρίνου τραυματίστηκε σοβαρά, σε τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 5 Οκτωβρίου όταν η γιαγιά του, ηλικίας 57 ετών, έχασε δυστυχώς τον έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε παρακείμενο δέντρο και ακολούθως σε περιτοίχισμα οικίας στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από την πρόσκρουση, ο 11χρονος Μαρίνος εκτινάχθηκε από τον ανεμοθώρακα και τραυματίστηκε σοβαρά.

Μάλιστα, είχε μεταφερθεί στο Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ στη συνέχεια, οι γονείς του αποφάσισαν όπως ο Μαρίνος μεταφερθεί σε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πρωτεύουσα.

 

Χθες το απόγευμα, ο πατέρας του Μαρίνου, σε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε πως μετά από 70 ημέρες, ο 11χρονος έλαβε εξιτήριο.

«Σήμερα είναι μέρα χαράς, μέρα ευτυχίας! Μια μέρα που παρακαλούσαμε μέρα νύχτα να έρθει! Ήρθε η μέρα που πήραμε το εξιτήριο! Που πάμε σπίτι μας! Όλοι πιστεύαμε πως θα αργούσε πολύ να έρθει αυτή η στιγμή όμως μας εξέπληξες όλους», δήλωσε.

Στην ανάρτηση, ο πατέρας του 11χρονου τονίζει ότι «ο γιατρός μας Βασίλης Ζέρρης να μου λέει συνεχώς πόσο δυνατός είσαι και πόσο περήφανος είναι για σένα! Πέρασες πολύ δύσκολα γιε μου. Βασανίστηκες και κινδύνεψε η ζωή σου από ιατρική αμέλεια, όμως ευτυχώς τα κατάφερες και ήμουνα σίγουρος για αυτό γιε μου! Είσαι ένας πραγματικός ήρωας».

Μετά από 70 μέρες ήρθες σπίτι.

Σήμερα είναι μερα χαράς μερα ευτυχίας! Μια μερα που παρακαλούσαμε μερα νύχτα να έρθει!

Ήρθε η μερα που πήραμε το εξιτήριο!Που πάμε σπίτι μας!

Όλοι πιστεύαμε πως θα αργούσε πολύ να έρθει αυτή η στιγμή όμως μας εξεπληξες ολους!

Ο γιατρος μας Βασίλης Ζέρρης να μου λέει συνεχως πόσο δυνατός είσαι και ποσο περήφανος είναι για σένα!Περασες πολύ δύσκολα γιε μου.

Βασανιστηκες και κινδυνεψε η ζωή σου από ιατρική αμέλεια όμως ευτυχως τα κατάφερες και ήμουνα σιγουρος για αυτό γιε μου!

Είσαι ένας πραγματικός ήρωας!!!

Ευχαριστω τους γιατρούς,νοσηλευτές και όλο το προσωπικο του American Medical Center που περιέθαλψαν το παιδί μου ,για τη στήριξη ,βοήθεια και κατανόηση!Τον νευροχειρουργό Βασίλη Ζερρη μαζί με την γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας αξιότιμη κυρία Χριστινα Γιαννάκη που έσωσαν το παιδί μου και είναι διπλα μας σε ότι χρειαστούμε. Μακάρι και εύχομαι όλοι οι αρμόδιοι που πρέπει να βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις να το πράττουν όπως έκανε η κυρία Χριστινα Γιαννάκη. Ευχαριστώ τη κυβέρνηση που κάλυψε όλα τα έξοδα περίθαλψης του παιδιού μου.

Ευχαριστώ τον κόσμο όλο που προσευχήθηκε και άναψε κεράκι για το Μαρινο μου!Ευχαριστώ τον Θεό,την Παναγία και όλους τους Αγίους που εισάκουσαν τις προσευχές και παρακλησεις μας. Ο Μαρίνος μας έζησε από θαύμα Θεού!!!. Εγώ θα είμαι βράχος πάντα δίπλα σου γιε μου.

Είμαστε πανευτυχείς που σε έχουμε πίσω στο σπίτι μας τόσο σύντομα !!Φέτος θα περάσουμε τις πιο ομορφες γιορτές γιατί η ζωή σου γιε μου είναι το μεγαλύτερο δωρο για μας!Δoξα ση ο θεός!!

Από: diaforetiko.gr

error: Content is protected !!