Γράφει η Νάταλυ Κυριακίδου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος με ειδίκευση στην Παχυσαρκία (BSc, RD, MSc)
4 μερίδες
Υλικά
1/2 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
4 φράουλες
1 κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκάλι
1 ακτινίδιο , ξεφλουδισμένο και κομμένο σε 4 κύκλους
4 πλαστικά ποτήρια
4 ξύλινα μπαστουνάκια
Εκτέλεση
Πολτοποιήστε το γιαούρτι, τις φράουλες και το χυμό πορτοκαλιού σε ένα μπλέντερ. Τοποθετήστε μια φέτα ακτινίδιο στον πυθμένα κάθε κυπέλλου. Μοιράζετε το πουρέ μούρων ανάμεσα στα τέσσερα φλιτζάνια και στη συνέχεια τοποθετείστε ένα μπαστουνάκι στο κέντρο του κάθε φλιντζανιού.
Παγώστε για 3 ώρες
Θερμίδες= 57
Χοληστερόλη= 6.3mg
Λίπος= 2.6γρ
Πρωτείνες= 1.3γρ
Υδατάνθρακες= 7.8γρ
Νάταλυ Κυριακίδου
Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος με ειδίκευση στην Παχυσαρκία (BSc, RD, MSc)
22758158