close
Παγωτίνια με φράουλες, ακτινίδιο και γιαούρτι

Παγωτίνια με φράουλες, ακτινίδιο και γιαούρτι

Γράφει η Νάταλυ Κυριακίδου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος  με ειδίκευση στην Παχυσαρκία (BSc, RD, MSc)

 

4 μερίδες

Υλικά

1/2 φλιτζάνι ελληνικό γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά

4 φράουλες

1 κουταλιά της σούπας χυμό πορτοκάλι

1 ακτινίδιο , ξεφλουδισμένο και κομμένο σε 4 κύκλους

4 πλαστικά ποτήρια

4 ξύλινα μπαστουνάκια

Εκτέλεση

Πολτοποιήστε το γιαούρτι, τις φράουλες και το χυμό πορτοκαλιού σε ένα μπλέντερ. Τοποθετήστε μια φέτα ακτινίδιο στον πυθμένα κάθε κυπέλλου. Μοιράζετε το πουρέ μούρων ανάμεσα στα τέσσερα φλιτζάνια και  στη συνέχεια  τοποθετείστε ένα μπαστουνάκι στο κέντρο του κάθε φλιντζανιού.

Παγώστε  για 3 ώρες

 

Θερμίδες= 57

Χοληστερόλη= 6.3mg

Λίπος= 2.6γρ

Πρωτείνες= 1.3γρ

Υδατάνθρακες= 7.8γρ

 

Νάταλυ Κυριακίδου

 

Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος  με ειδίκευση στην Παχυσαρκία (BSc, RD, MSc)

22758158

www.natalykyriakidou.com

Creamy-Strawberry-Kiwi-Popsicles

error: Content is protected !!