Γράφει η Σκεύη Σάββα Ευσταθίου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)
1 φλ/νι κινόα
2 φλ/νια μανιτάρια άσπρα
2 σκελίδες σκόρδο
½ φλ/νι παρμεζάνα
2κ/λιες ελαιόλαδο
Αλάτι,πιπέρι
Λεμόνι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
- Βράζουμε στο κινόα,το στραγγιζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο τα μανιτάρια με 2 σκελίδες σπασμένο σκόρδο μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα και να μυρίσουν.Έπειτα προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
- Ενώνουμε τα μανιτάρια με το κινόα και στο τέλος προσθέτουμε λεμόνι και φλούδες παρμεζάνας.
Καλή επιτυχία!
Σκεύη Σάββα Ευσταθίου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος
Μέλος CyDA DIET και ΣΕΕΤΤΔ
Τηλ: 24250997
Email: s.savva.diet@gmail.com
www.diet-cyprus.com