close
Δώρα Για Δασκάλους: 12 πρωτότυπες Ιδέες

Δώρα Για Δασκάλους: 12 πρωτότυπες Ιδέες

Μετράμε τις μέρες αντίστροφα για το τέλος της σχολικής χρονιάς 2020 -2021. Ακόμα μια δύσκολη και περίεργη σχολική χρονιά φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της!

Μέσα σε αυτή την χρονιά, τα παιδάκια μας έμαθαν πολλά, βγήκαν για άλλη μια φορά από το καθιερωμένο πρόγραμμά τους, προσαρμόστηκαν στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, και επέστρεψαν στο σχολείο τηρώντας με αυστηρότητα τα νέα μέτρα ασφάλειας. Όλα αυτά δεν θα τα είχαν καταφέρει χωρίς τη βοήθεια των εκπαιδευτικών τους, που φρόντιζαν όχι μόνο να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους και να καλύψουν την ύλη, αλλά και να στηρίζουν τα παιδιά σε ψυχολογικό επίπεδο.

Πολλές είναι οι μανούλες που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους με ένα δώρο. Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς μερικές επιλογές για αναμνηστικά δώρα!

Personalized καταστάσεις

Τα μοναδικά, ιδιαίτερα και προσωποποιμένα δώρα ακόυνε στο όνομα GOTshirts.

Κοντά τους θα βρείτε προσωποποιημένα φλιτζάνια, ποτήρια, γλαστράκια, καδράκια, κασετίνες και άλλα cool εξατομικευμένα δώρα φτιαγμένα με μεράκι και αγάπη.

gotShirt

gotShirts4

gotshirts2

gotShirts3

 

gotShirts1

 

Δώρα φτιαγμένα από Sugar & Spice 

Στο πλέον λατρεμένο Sugar & Spice θα βρείτε τα πιο καλόγουστα gift boxes, πλημυρισμένα με εντυπωσιακά προϊόντα για το σώμα όπως πήλινκ με ζάχαρη ή θαλασσινό αλάτι, ενυδατικές κρέμες, κεριά και αρωματικά χώρου, σε άρωμα και συσκευασία δίκης σας επιλογής.

sugarAndSpice

SugarAndSpice4

sugarAndSpice1

sugarAndSpice3

 

Για βιβλιοφάγους και όχι μόνο

Το μαγικό βιβλιοπωλείο Σολώνειον δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει με τα ευφάνταστα προϊόντα του!

Εκεί θα βρεις μια τεράστια συλλογή από βιβλία λογοτεχνίας, αυτοβοήθειας, τέχνης, ψυχολογίας, βιογραφίες και πολλά άλλα.

Προτείνουμε το εικονιζόμενο βιβλίο του Jordan B. Peterson “12 κανόνες για τη ζωη'”.

Υπάρχουν και δεκάδες  ιδέες για πρωτότυπα δώρα που μόνο εκεί θα βρεις όπως χάρτες που μπορείς να σημειώσεις τις χώρες που έχεις επισκεφτεί, υλικά για χειροτεχνίες, βιβλία χρωματίσματος για ενήλικες και η λίστα είναι ατελείωτη!

 

soloneion5

 

soloneion3

 

soloneion4

 

soloneion1

 

 

Και για DIY καταστάσεις…

Αν πάλι θέλετε να δημιουργήσετε κάτι εσείς, έχουμε να σας προτείνουμε μία πολύ κουλ ιδέα!

Τα λουλούδια είναι ένα από τα διαχρονικά δώρα που κάνουν οι μαθητές στις δασκάλες τους. Για να πρωτοτυπήσετε όμως μπορείτε να βάλετε μέσα στο γλαστράκι την πιο κάτω χαριτωμένη πινακιδούλα! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκτυπώσετε  αυτό πάνω σε χαρτονάκι, να το κολλήσετε πάνω σε μια οδοντογλυφίδα ή ξυλάκι και να το βάλετε στο γλαστράκι!

Grow1-683x1024

Grow2-711x1024

 

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

 

error: Content is protected !!