close
Μανούλες οργανωθείτε! (περιλαμβάνει δωρεάν printable)

Μανούλες οργανωθείτε! (περιλαμβάνει δωρεάν printable)

14 September 2017

Θα το παραδεχτώ, η πρώτη εβδομάδα του σχολείου με βρήκε με τις υποχρεώσεις και τα παιδιά να τρέχουν μπροστά, και εμένα πίσω, πολύ πιο πίσω, να τρέχω λαχανιασμένη με ένα ποτήρι καφέ στο χέρι. Αν θα έβαζα βαθμό στον εαυτό μου, θα ήταν σίγουρα κάτω από την βάση!

Σας ακούγετε γνώριμο όλο αυτό; Τότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι μια σωστή ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Αν έμαθα κάτι τα τελευταία χρόνια ως μαμά είναι ότι μπορείς να τα προλάβεις όλα, φτάνει να τα βάλεις σε ένα πρόγραμμα.

Μετά το τρίτο μωρό, με βοήθησε πολύ να τα γράφω κάτω τα πράγματα, και εννοώ τα πάντα όλα, τι θέλουμε από το σουπερμάρκετ, τι θα φάμε την νύχτα, τις υποχρεώσεις του Σαββατοκυρίακου, και πολλά άλλα.

Ξεκίνησα και τώρα και τα έγραφα, όπου έβρισκα, γιαυτό και γέμισε το σπίτι με μικρές σημειώσεις! Χρειάζομαι ένα καθημερινό to – do list, επειγόντως!

Έψαξα αρκετή ώρα να βρω κάτι λειτουργικό για εμάς τις μανούλες αλλά και συνάμα όμορφο (επειδή και η λιστούλα πρέπει να είναι στυλάτη!)

Και τελικά, μετά από αρκετό ψάξιμο βρήκα αυτό:

to-do-list

Δεν είναι φανταστικό; Είναι καθημερινό, χωρισμένο σε μικρές ενότητες και είναι και όμορφο!

Εκτυπώστε το και για εσάς και πέστε μου την γνώμη σας.

Την λίστα μπορείτε να την βρείτε εδώ: φοβερή-to-do-list

 

Ελπίζω να σας βοηθήσει!

ΜάραMommyCool

 

Υ.Γ 1: Αν θέλετε και κάτι άλλο να βρούμε για εσάς ή αν δεν σας άρεσε το συγκεκριμένο ή αν απλά θέλετε να μας πείτε ένα γεια, στείλτε μας ένα email στο info@mommycool.com.cy

Υ.Γ 2: Το φοβερό αυτό to do list το βρήκαμε στο Simply Happy Mama

error: Content is protected !!